Apa nagyok furcsán viselkedik a válás miatt. Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Szüleim elválnak, anya évek óta csalta apát. Nem akarja hogy tesóm és én vele maradjunk, azt mondta maradjunk apával. Ez eddig oké, de apa oda adja anyának az összes pénzét ( és még kölcsönt is vesz fel) hogy anya tudjon egy lakást venni a szeretőjével. És még azt is felajánlotta hogy felújítja ingyen a lakásukat. Teljesen megbolondult. Anya folyton csúnyán beszél róla. Apa majd fizeti a kölcsönt és nevel két gyereket? Oké hogy ki kell fizesse neki a ház felét, de miért olyan papucs vele hogy nem mondja meg hogy nincs annyi pénze és butaság kölcsönt felvegyen, mert nem fogja tudni fizetni. Miért csinálja ezt?2017. márc. 27. 18:12
11/13 anonim válasza:
10es nek igaza van nem értem miért 0%? Addig ok hogy faterod kifizeti a ház felét.Rossz lehet hogy anyud így eldobott titeket egy "bikuci" miatt. Mégis hogy gondolta apád? Együtt sörözget majd tapétázás közben azzal aki elvette a gyerekei anyját vagy elég ha a pali telefonon utasítja majd hogy milyen színű legyen a konyha? Vagy majd anyád mondja neki hogy a "párommal azt beszéltük hogy..." Nem vágom.
12/13 anonim válasza:
#10-es vagyok. Biztos valami szentségtörést írtam azzal,hogy anyukának is kötelessége gyerektartást fizetni,ha lelép. 😂
13/13 anonim válasza:
Ne szólj bele.Nem tudhatod mi van a háttérben. Lehet Apukádnak bűntudata van, amiért eddig jutott a helyzet. Ki tudja Ő mit tett azért, hogy Anyukádnak új párja legyen. Az pedig annyira nem ritka, hogy a régi és az új pár jóban van, sőt így lenne a normális mindenhol, hogy békében szakítsanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!