Nem tudom eldönteni, hogy mit szeretnék! Anyukám észrevette, hogy e miatt szomorkodom, de nem merem neki bevallani?
14/l
Soha nem voltam az a hurrà végre mehetek sportolni típus,sőt...Viszont csalàdom tisztàra sportos,öcsém heti 8x hàr,de ő ezeket imàdja,de màr elsőben kapott egy 2-est...
Én meg az a típus vagyok,hogy bàrmi csak edzês ne.Egyszer màr annyira,hogy bent maradtam a suliban inkàbb egy 4 óràs fizika előadàsra,csakhogy edzésre ne menjek.Most még mindig ha edzésre kell mennem előtte 1-2 nappal màr este ott a takaró alatt szomorkodom,hogy ne màr holnap edzés.
Szüleim ilyen téren nagyon szigorúak.
Mit tegyek?
Mond nekik hogy nem szeretnel edzesre jarni mert utalod
kesz tema lezarva
ha nem ertik meg akkor valszeg egesz eletukben iranyitani akarjak majd az eleted
Köszi az eddigi válaszokat!
6 évet táncoltam,most éppenséggel karatézok,és valamelyik nap én is nézegettem a sportokat,és talán talán még a tollaslabda az ami szóba jöhet:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!