észrevette, hogy rágyújtottam? 17l
Először is, nem kérek olyan hozzászólásokat, hogy ne cigizzek. Köszönöm.
Egy sráccal találkoztam délután nála. Keresztanyámtól kb 3 háztömbnyire lakik a pasi, de úgy beszéltük meg, hogy keresztanyámék lépcsőháza előtt találkozunk, mert nem vagyok annyira jártas azon a területen.
Amikor lejöttem a sráctól, rágyújtottam, valaki dudált <lehet, hogy keresztanyámék>... 80%, hogy addig otthon voltak keresztanyámék, amíg a pasinál voltam <szinte mindig a nagymamámnál vannak>, mert nagymamám telefonált anyámnak, hogy nem tud e keresztanyámékról valamit.
Na és akkor most mi lesz? Ejnye-bejnye kislányom ezt nem kéne...
Mi a KÉRDÉS???
Lehet, hogy csak azért dudáltak, mert észrevettek téged, hogy ott vagy... Vagy egy átlagos sofőr rád dudált, mint ahogyan több ezerszer megteszik, ha normális lányt látnak az utcán...
Nem kell egyből arra gondolni, hogy a cigi miatt történt.
Tudod ez ugyan olyan, mint amikor bemegy a tolvaj lopni egy bevásárlóközpontba. Kifele jövet azt hiszi, hogy mindenki őt nézi... Pedig senki sem vagy legalábbis pont annyian, mint amennyien általában szokták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!