Hogyan vegyem rá anyámat, hogy megengedje azt, hogy itthon maradjak? (Lázas vagyok)
Az hülyeség, hogy nem engedi meg. Hogy tudja megakadályozni? Most komolyan.
Megjegyzem: a hiszti, sírás, vergődés nem tesz jót a láznak. Feljebb mehet tőle, főleg estére.
Vegyél be lázcsillapítót, markolj meg egy bögre forró teát, bújj be az ágyba, aludj és reggelre kutyabajod sem lesz valószínűleg. Kivéve persze, ha valami dolgozatot kellene írni, esetleg befigyel valami komolyabb felelés. Azt sajnos nem gyógyítja semmi. A rossz jegy viszont tanulással egész jól megelőzhető. Kéthetenkénti hiányzással biztosan nem.
Dehogynem! Itt hisztizel és vergődsz, gyártod a kifogásokat, hogy miért nem tudsz orvoshoz menni.
Ha én lázas vagyok és annyira szarul, hogy lőre tudom, nem bírok másnap bemenni dolgozni, akkor nem a gép előtt üldögélek. Nem csodálom, hogy ezzel nem nagyon tudod meggyőzni a szüleidet, hogy valóban gond van. Szerintem jobban ismernek, mint mi.
Vannak gyerekeim. Kamaszok. 13 és 17 éves lányok (a fiam már felnőtt, nem releváns, de vele is ugyanúgy jártam el). Lázas betegen mindegyik az ágyában fekszik, alszik, gyógyul. Nem azért mert én azt mondom, hanem mert tényleg szarul van és marhára nem a nettel van elfoglalva. Viszont ilyenkor én magam viszem őket orvoshoz, mivel ritkán betegek és valóban aggódok értük. Ha ilyen sűrűn lennének VALÓBAN betegek, akkor pedig már régen egy komoly kivizsgálást kértem volna.
Kicsit kilóg a lóláb. Égő szemmel a monitor előtt gubbasztani? Ugggggyan már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!