Mit tegyek? Elég volt!

Úgy tűnik, hogy nevelőapád rendelkezik az egész család életéről.
De hát kié az a lakás?
Van-e neki egyáltalán joga ehhez?

Most erre mit lehet írni. Az anyád, testvéreid és nevelőapád nyakára költöztetek egy pici babával. Már eleve a légkör sem olyan ahová én egy pici babát vinnék. Leírásodból az jön ki, hogy a párod sem dolgozik ahogy te sem. Így nem is csodálom ha napi szinten megy a vita, hogy egy ingyenélőt kidobnának a lakásból.
Ti most meg az anyós nyakára mennétek. Elárulom, hogy ott se lesz jobb. A kezdeti mézes- mázas napok után jönnek majd a gondok, és részedről az újabb kérdések a gyakorin.
Mi lenne ha már felnőttet játszottatok, és vállaltatok egy gyereket, ha önállóan élnétek? Külön mindkét szülőtől? Mi lenne ha a párod nem várná a sült galambot, hogy más szerezzen neki munkát, hanem ő maga menne és keresne??
Nem ingyenélősködün inkabb ok elnek rajtunk. VAN párommal munkája!! Es ok konyorogtek hogy koltozzunk el veluk pestről maskepp kulon mentünk volna toluk.
Kedves utolso kommentáló nem azert kertem tanácsot hogy oszd az észt hanem mert tanácstalan vagyok es okoskodni bárki tud.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!