Elengednétek a 14 éves lányotokat WellHello koncertre a barátaival?
Nem a zenekar a lényeg, ízlések és pofonok, emiatt légyszíves ne fikázzatok :)
14 éves vagyok és szeretnék elmenni egy koncertre.Nem cigiztem soha, alkoholt nem iszok, mert nincs rá szükségem.Bulizni sem járok, csak érdekel a zenekar.Este 9-kor lesz.
En elengednem, csak szeretnem tudni, hogy koncert utan van kivel/hogyan biztonsagosan hazajonnie, ha nincs, akkor en oldanam meg.
En is 14 eves voltam eletem elso koncertjen, Republic koncert volt es imadtam oket mar akkor is. A szuleim egyaltalan nem voltak a dolog ellen, pedig egyebkent nem voltam tulsagosan szabadon engedve annyi idosen, de nem is voltam problemas tini.
A baratnommel mentunk, az o apja vitt el bennunket, az en Edesapam jott el ertunk koncert utan. Ez egyaltalan nem volt "ciki", orultunk, hogy segitettek, foleg hogy babol a varosbol nem is tudtunk volna tomegkozlekedessel hazajutni.
Szoval en ilyen tupusu helyre elengednem a lanyomat (fiaim vannak csak, de oket is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!