Egész héten beteg voltam erre ma kitalálta anyukám hogy holnap mennem kell suliba mit csináljak?
Egyszerűen nem értem az ilyen szülőket.
Ha beteg a gyerek,akkor igenis maradjon otthon és pihenje ki magát,gyógyuljon meg rendesen.
Félig meggyógyultan nincs értelme iskolába küldeni,mert vissza fog esni.
Én a felnőtt világban tapasztaltam meg,hogy sokszor tényleg akár betegen is helyt kell állni.Nem is jó..Volt hogy péntekre lázasodtam be.Hétvégén pihentem és hétfő reggel hőemelkedéssel mentem be dolgozni.Pár órán belül nagyon felment a lázam és még betegebbnek éreztem magam,mint a hétvégén.
Lehet,hogyha még van 2 napot pihentem volna otthon,akkor semmi bajom nem lett volna utána.Így meg egész héten szarul voltam utána,nem gyógyultam meg.
Szerintem ki kell használni,hogy még iskolás vagy és igazolással otthon tudsz maradni.
Nem kell vele visszaélni nyilván, de ha tényleg beteg vagy,akkor maradj otthon szerintem.
Ha meg hányingered van,akkor meg alap,hogy ne mozdulj ki otthonról.
Nem a világ vége,ha hiányzol pár napot.Főleg,hogy ott az internet,a barátok át tudják küldeni az aznapi anyagokat is,nem fogsz lemaradni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!