Egész héten beteg voltam erre ma kitalálta anyukám hogy holnap mennem kell suliba mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval egész héten itthon voltam betegség miatt ma 3szor hánytam egyfolytában fáj a fejem és a hasam de anyukám kitalálta hogy mivel szerinte túl sokat hiányzok ezért holnap mennem kell suliba. És nem nem lesz semmilyen doga nem lógni akarok csak egyszerűen még beteg vagyok és így akar holnap iskolába küldeni. Mit tegyek hogy megértse még mindig beteg vagyok???2017. márc. 16. 17:46
11/21 anonim válasza:
Én 40 vagyok, három hete dőltem ki. NEtezni se volt erőm, ha érted, mire gondolok...
12/21 anonim válasza:
Most nem ezen az egy napon fog mmulni a suli.
13/21 anonim válasza:
nem kellett volna óvszer nélkül szexelni..
14/21 anonim válasza:
Az anyukája sem emiatt az egy nap miatt aggódik, hanem azért, mert a kérdező valószínűleg pont az a fajta gyerek, aki mindennel mindig otthon marad.
Ha másfél hete hányna, akkor már rég kórházban lenne.
Én megértem, ha valaki már egy kis rosszulléttel sem bír iskolába menni, azt is, ha valaki beteges (bár ez ellen lehetne tenni, például életmódváltással), de akkor ne sírjanak itt utána, hogy jaj, összejött a max. hiányzás, nem akarnak évet ismételni, brühühühü...
15/21 anonim válasza:
Már legalább 6 napja otthon vagy, kapd össze magad, ne viccelj. Mi lesz veled, ha dolgozni kell?
16/21 anonim válasza:
Már megint? Kezdem érteni anyukádat...
17/21 anonim válasza:
Mit fáj nektek ha otthon van? Nekem is ilyen jó orvosom van, aki akkor is talál valamit amikor semmi bajom és kiír egy hétre még jó h nem akar bejárkálni, ha van igazolása.
18/21 anonim válasza:
Nem fáj nekünk, de a franc se akar otthon lenni. Ha iskolás akkor lemarad a tananyagról. Ha dolgozik, akkor meg a pénz miatt. Ez elég könnyen belátható. De nyilván ehhez el kell jutni egy értelmi szintre.
19/21 anonim válasza:
Nekem nem fáj, majd neki fog, ha évet kell ismételnie a sok hiányzás miatt. Nonszensz, hogy havonta legalább egyszer kiírja ugyanezt. Ha meg tényleg havonta 1-2 hetet beteg, akkor baromi gyorsan nagyon komoly kivizsgálásokra lenne szüksége. Vagy iskolát kéne váltani, mert a stressztől van baja. Nagyobbik lányomnak volt egy ilyen osztálytársnője általánosban, csak ott a szülők vevők erre. A gyerek kettőt köhintett, meg szólt, hogy fáj a haja (nem elírás!) és már otthon is maradt. Nem velük járta végig a 8 osztályt... És láttam mi lett belőle 17 éves korára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!