Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy 15 éves leány végleg...

Princ Nicole kérdése:

Egy 15 éves leány végleg tönkretehet egy új kapcsolatot?

Figyelt kérdés

2 év 2 hónapos a kapcsolatom a barátommal. Ebből már 1,5 évet éppen most ül a kedvesem. Legutóbb sajnos a leány megállított régmúlt kapcsolat révén, hogy én állítólag nem segítek az apjának a börtönben semmivel.

Apja panaszolta /állítólag/, és minden elmarasztaló szavakkal elmondott. pl. hogy 1 éve rá se nézek.....etc... Mint utóbb kiderült, ebből semmi sem igaz. A barátomról a családja szó szerint lemondott, én tartom el, minden hónapban csomag+amit el lehet képzelni.

Nem egyedüli az eset, mert karácsonykor /sok levelet a leány átküldött, amin az apjával levelezett, nem is tudtam róla, nem tiltottam soha.../ már majdnem egy öngyilkosságig fajuló dolgot sikerült ellenem elkövetnie. Akkor utólag tisztáztam a barátommal, de letagadta a kapcsolattartást a beszélőkön. Majd meggondolta magát, és közölte, igen van a lányával, de soha nem megy be hozzá. Írni írnak egymásnak mindig. Illetve barátom keflé mindenkinek ír, de, hogy miket, nem tudom? Sajnos olyan rossz hatásfokkal, hogy szinte idegileg összeroppanok, hiszen minden költséget én állok, a 3 gyereke felnőtt, családjuk van egy volt rossz élettársi kapcsolatból meg ez a gyerekleány, aki ellenem fordult nagyon. Neki is, mint mindegyik gyereknek sok pénzt adtam míg apjuk nem került börtönbe. Nem is tudom pontosan miért?

Erről is most a családjától szereztem tudomást, hogy 2 évet kapott, de nekem nem mondta el, meg a levelezéseket, telefonálásokat sem, nem olcsó!!!Sőt!

A végleges eltiltását kértem, meg a befogadói nyilatkozatot is visszavontam. Most utólag ismét kértem a börtöntől, mert megsajnáltam, nincs aki segítsen neki, nem fogja a családja megint befogadni, ma tudtam meg. Mit szoktak ilyenkor tenni a börtöntörvények szerint? Szankciók mik lehetnek a fogvatartottal szemben, ha ezek mind megcáfolhatók amiket ellenem állítanak? CSAK EGYEDÜL ÉN VOLTAM AKI KÜLDÖTT MINDENT. Végsőkig lelkiekben is mellette álltam, kitartottam, mert szeretem! Tudomásom van erről a kifelé írogatásokról, és fáj nagyon, mert nem tudom, kiknek miket írt? ezt ellenőrzik ott bent, és szembesítik a tetteivel? Büntetését hosszabbíthatják, hogy hazudott folyton? Most tudtam meg azt is, lehet aug. végén elengedhető lesz.

Kérem CSAK AZ ÍRJON, aki volt ilyen helyzetben, vagy ott dolgozott, éppenséggel, most is? Nagyon fontos nekem a válasz, megértik ugye?

2017. márc. 15. 16:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
81%
Hát ennek semmi értelme,hiába olvasom nem értem a kérdés lényegét.
2017. márc. 16. 07:07
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Jó, ha már úgyis szereti lepontozgatni, akkor adok rá okot és megmondom nekem mi jött le ebből:

Összejött valami pitiáner betörővel vagy tolvajjal, akinek büdös volt a munka vagy túl erősre itta magát egyszer.

Ennek a férfiállatnak van egy lánya (az előző kapcsolatából), aki a kérdezőt fikázza és a csávó családja ugyanolyan èlősködő mint ő maga, aki most az adófizetők pénzéből érzi jól magát a cellában.

A kölkeit is ő pénzelte (hogy mire fel az nem derül ki), de nekik ez sem elég. Gondolták ha olyan pancser, hogy összejön egy ilyen palival és még el is látja a börtönben, akkor ők is le akarnak róla több bőrt húzni.

2017. márc. 16. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!