Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális anyám?

Szerintetek normális anyám?

Figyelt kérdés

Ugye ma volt az ünnepség...

Hazaértem, átöltöztem, az ingemet kivasaltam, az ünneplő nadrágot összehajtogattam.

Hazaért muter, meglátta a szekrényben az összehajtogatott ünneplőt... Kitépte a szekrényből, és ledobta az egészet a földre, azért mert a nadrágot nem az élénél hajtottam össze. (azt megjegyezném, hogy eddig nem tudtam, hogy így kell.)

Eztán megpróbáltam újra, de nem sikerült, ezért megkértem, hogy mutassa meg.

Erre nem megmutatta, hanem letépte a telefonomat a töltőről, és a dalhoz vágta. 2 hete kaptam a telefont a jó bizonyítványért és a nyelvbozsgámért. Egy 100.000 Ftos Samsung telefont kaptam, de nem élte túl a hajigálást. Teljesen összetört, és nem érzékel. Most apának ki kell fizetnem a 100k-t, mert úgyse hiszi el az én verziómat (ami igaz).

Szerezzek anyának pszichologiára beutalót???

2017. márc. 14. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. De mondd el apukádnak, hogy pontosan mi történt, mert nehogy már te fizess neki 100 000 forintot, csak mert anyukád a semmi miatt összetörte a telefonodat szándékosan!
2017. márc. 14. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Jó hisztis anyád van.Valami nem sikerülhetett neki a mai napon és te voltál az,akin levezethette az õrültségét.Még ilyet, darabokra törni a telefont, mert nincs élre hajtva a nadrág.

Az apád miért ne hinne neked?

2017. márc. 14. 16:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy muternak elobb hisz fater, mint nekem...
2017. márc. 14. 16:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen nem normális .....

Megmutathatta volna hogy kell stb.

Apáddal beszéld meg a történteket

2017. márc. 14. 16:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
És ezen kívül soha semmi olyat nem csinált anyukád, ami gyanús lett volna apádnak?
2017. márc. 14. 17:15
 6/8 anonim válasza:
Egy-két pofon..
2017. márc. 14. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:

"Szerezzek anyának pszichologiára beutalót???"

És ezt hogy képzeled? Mert ilyen nem lehetséges!!!!

2017. márc. 14. 18:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Az utolso kerdest képletesen ertetettem!

Oda gyakorlatilag csak önként lehet menni, tudom!

Az egy-két pofonos válaszolót nem értem...

2017. márc. 14. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!