Te elengednéd a 14 éves lányod egy 22 éves fiúval egy rendezvényre? (Nappali rendezvény, valami tuning kiállítás állítólag. )
Figyelt kérdés
2017. márc. 14. 13:53
21/28 anonim 

válasza:

Nahát, ennyi felnőtt ember barátkozik általános iskolásokkal? teljesen le lettem pontozva. Mondjuk mindegy, csak meglepődtem.
22/28 anonim 

válasza:

21-es. Vannak (sajnos) olyan 20-22 éves ismerőseim akik ilyen 14éves tini3,14sákkal haverkodnak... Elengedni csak megismerés után (de ha a lányomat érdekli a kocsik világa és a srácot is akkor megbíznék benne hogy nem menne bele semmi komolyba)
24/28 anonim 

válasza:

Őszintén ezt elég furcsának tartom. Vagy 8 általános végzettek ezek az ismerőseid? Ebben a korban, ekkora korkülönbséggel kicsit másnak kellene lennie az érdeklődési körnek. Egy barátom kislánya most lesz 17, már tudok vele barátkozni (mondjuk), de előtte azért egészen más dolgok foglalkoztattak minket. Akármilyen érett egy 14 éves (ami nem biztos h jó), nem biztos h azonosul vele egy 22 éves felnőtt, mint barát akivel eljárkál. Nekem elég fura...
25/28 anonim 

válasza:

hát azért a filmek sorozatok lehetnek közös pont, sok 22 éves ink 12 szellemileg na m1 áhh hagyjuk ink:D
26/28 anonim 

válasza:

24-es. Sajnos ezek a 14evesek mar 12eves korukban a kocsmaban voltak, ki is szolgaltak oket (ez egy falu) es a kocsmaros is joba van veluk (ez neki persze bevetel). Szerencsere nem mindegyik 22eves ismerosom ilyen de van egy par (erettsegi meg van nekik es vagy szakma van) tobbseguk azert baratkozik veluk mert ott van a huga/occse (csoda hogy nem utotte le ezert meg oket vki)
27/28 anonim 

válasza:

Miért ne engedném el?
Nem hülye (legalább is nem annak neveltem).
Ha mag csak dugni akarnak, akkor az úgyis meg fog történni. Nem az lesz az akadály, hogy a szülő nem engedi.
28/28 lewega 

válasza:

Ennyi idős korban soknak tartom a korkülönbséget! Mást akar a szerelemtől egy 14 éves lány, és mást egy 22 éves fiú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!