Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te elengednéd a 14 éves...

Te elengednéd a 14 éves lányod egy 22 éves fiúval egy rendezvényre? (Nappali rendezvény, valami tuning kiállítás állítólag. )

Figyelt kérdés
2017. márc. 14. 13:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%
Amennyiben ez a 22 éves fiú rokon ,vagy a családunk barátai társaságában van ( pl munkatars fia ,férjem barátjának fia ) és felajánlotta hogy elkíséri a lànyunkat ,mert őt is érdekli ez a rendezvény ,akkor igen.
2017. márc. 14. 14:39
 12/28 anonim ***** válasza:
17%
20 évesen 14 éves barátnőm volt, igaz ő kezdeményezett, a szülei nem szóltak semmi rosszat, csak annyi volt,hogy amikor srmároltunk a lány háza előtt,másnap mondta,hogy szólt az anyja,hogy ha lehet ne a ház előtt,nehogy meglássa az apja. De szép szőke nagy mellő csaj volt, kinézett simán 16-nak. Kár,hogy csak pár hónapig tartott a dolog. Szex nem volt :(
2017. márc. 14. 14:47
 13/28 anonim ***** válasza:
64%

Utolsó, én nem lennék büszke magamra, hogy egyetemista létemre csak egy általános iskolást tudtam összeszedni :D

Kérdező: kik ők egymásnak? Egyébként nem, mert fene se tudja, odamennek-e, vagy a srác megdugja a lányomat helyette.

2017. márc. 14. 15:01
 14/28 anonim ***** válasza:
12%
Nem fiú, hanem férfi.
2017. márc. 14. 15:02
 15/28 anonim ***** válasza:
91%

Én most bátyként szólnék hozzá ehhez a kérdéshez, remélem nem baj. :)

Van egy 14 éves kishúgom, aki az egyik legfontosabb személy az életemben. Ha megtudnám, hogy egy 22 éves sráccal akarna elmenni egy ilyen rendezvényre, akkor szerintem nem akadnék ki rögtön, hanem inkább találkozni szeretnék vele, hogy megismerjem. Ha szimpatikusnak találnám, ha biztos lennék abban, hogy nem csak egy menetre akarja elvinni, akkor elengedném a húgomat. Viszont ha bármi unszimpatikusat találnék benne, legyen az bármi, akkor semmiféleképpen sem engedném el vele erre a rendezvényre!

20/F

2017. márc. 14. 15:05
 16/28 anonim ***** válasza:
32%

Jaj ne legyetek ilyen naívak... egy 22 éves férfinak vannak igényei egy párkapcsolatban, aminek szerves része a szexualitás. Azzal áltatni magunkat, hogy csak a kezét akarja megfogni, elég nagy naivitás...

De ha párkapcsolatot és szexet sem akar akkor mit? Ugye?

2017. márc. 14. 15:33
 17/28 anonim ***** válasza:
32%
#15, Úgyis keresni fognak egy másik alkalmat, hogy dugjanak!
2017. márc. 14. 15:45
 18/28 anonim ***** válasza:
80%
olyan nehéz elképzelni, hogy csak haverok? az bármilyen életkorban lehet bárkinek bármelyik nemből...
2017. márc. 14. 15:46
 19/28 anonim ***** válasza:
75%
#17, Az én kishúgom nem az a tinir***nc, aki fűvel-fával lefekszik, mint a kortársai. Tiszetelet a kivételnek!
2017. márc. 14. 15:52
 20/28 anonim ***** válasza:
44%

Igen, nehéz elképzelni, hogy csak haverok...

Egy 22 éves felnőtt férfi haverkodik egy általános iskolással? XD

2017. márc. 14. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!