Te elengednéd a 14 éves lányod egy 22 éves fiúval egy rendezvényre? (Nappali rendezvény, valami tuning kiállítás állítólag. )
Utolsó, én nem lennék büszke magamra, hogy egyetemista létemre csak egy általános iskolást tudtam összeszedni :D
Kérdező: kik ők egymásnak? Egyébként nem, mert fene se tudja, odamennek-e, vagy a srác megdugja a lányomat helyette.
Én most bátyként szólnék hozzá ehhez a kérdéshez, remélem nem baj. :)
Van egy 14 éves kishúgom, aki az egyik legfontosabb személy az életemben. Ha megtudnám, hogy egy 22 éves sráccal akarna elmenni egy ilyen rendezvényre, akkor szerintem nem akadnék ki rögtön, hanem inkább találkozni szeretnék vele, hogy megismerjem. Ha szimpatikusnak találnám, ha biztos lennék abban, hogy nem csak egy menetre akarja elvinni, akkor elengedném a húgomat. Viszont ha bármi unszimpatikusat találnék benne, legyen az bármi, akkor semmiféleképpen sem engedném el vele erre a rendezvényre!
20/F
Jaj ne legyetek ilyen naívak... egy 22 éves férfinak vannak igényei egy párkapcsolatban, aminek szerves része a szexualitás. Azzal áltatni magunkat, hogy csak a kezét akarja megfogni, elég nagy naivitás...
De ha párkapcsolatot és szexet sem akar akkor mit? Ugye?
Igen, nehéz elképzelni, hogy csak haverok...
Egy 22 éves felnőtt férfi haverkodik egy általános iskolással? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!