Mostanában miért ilyen fura anyukám?
VAlamelyik nap azon gondolkoztunk,hogy hova menjünk nyaralni.Eddig mindig tengerpartra mentünk,így mondtam,hogy jobb lenne mondjuk London/Párizs városnézés,vagy menjünk el hegyekbe.
Aztán konkrétan úgy nézett rám mint valami hülyére.
Elkezdi,hogy mostanában miért van mindennel bajom(mostmár tényleg sok dolgot kifogásolok,de szerintem ez nem baj),és "ő nem fog a büdöd Temze partján nyaralni"
Pontosan így mondta.
Én nekem semmi kedvem megint a vízben áztatnom magamat.
Inkább túrázzunk,nézzünk várost.
4 fős a család,abból csak nekem nem tetszik a tenger/vízpart.
Így le lettem szavazva,de legalább akkor maradjak itthon.
A másik pedig az,hogy anyám mostanában lelustázik,náha mág ducinak is mondd,pedig szerintem nem vagyok az(161 cm,51kg).
Mostanqban egyre többet sportolok,keveset eszek.
De ő is egyfolytában mondja,hogy nem ismer rám,meg ilyesmi.
Pedig én nem változtam,csak ő.Ő ilyen über fura...
Pedig kitűnő vagyok,négyesnél rosszabb jegyem eddig nem is volt.
Meg 2 hónapja abba hagytam egy sportot(ahelyett már van másik),és azóta mindig felhozza,és elkezd lecseszni,hogy nem kellett volna abbahagynom
12/L
Ó ha én külföldre mehetnék! :(
Szerintem nem kéne rinyálnod. "Úristen,ne már a tengerparta megyünk nyaralni!". Bele ne halj. -.-"
Nem vagy kövér. A helyedben megkérdezném tőle hogy jobb szeretné-e hogy egy anorexiás csontkollekció legyél.
Amúgy itt a március 15 a nyakunkon. Mi is túrázni megyünk szerdán,megkérhetnéd őket hogy menjetek el valahova. Vagy pl. hétvégén
13/L
Amíg ők fizetik a nyaralásodat, szerintem nem túl sok jogod van beleszólni, hogy merre menjetek.
Amúgy meg a tengerparti nyaralásokat is össze lehet kötni városnézéssel.
Jézusom második, te normális vagy? Jó, hogy nem azt várod, hogy egy 12 éves GYEREK saját maga fizesse a nyaralást.
Ilyen gondolkodással remélem sosem lesz gyereked. Szerintem meg pont az lenne a megfelelő megoldás, hogy nem veszik semmibe a gyerek véleményét, hanem meghallgatják őt is, és úgy döntenek róla. Elvégre ezért család a család, nem?
Igen, szerintem se szólj bele 12 évesen hogy hová mentek. Max ha anyud kikéri a véleményed, de addig örülj hogy külföldre mentek.
Én anno örültem ha a közeli strandon nyaraltunk...:)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!