Mit tegyek ha nevelőapum olvassa a facebook üzeneteim?
Figyelt kérdés
Beszépni nem lehet vele normálisan mert bolond,már egy csomószor változtattam eddig jelszót,de semmi se lett jobb.Egyszerűen már elegem van nevelőpaumból hogy mindenbe bele kell szolnia jogtalanul,még olyanba is amihez semmi köze..
Nem ellenőrizni kell a gyereket, hanem kiépíteni a bizalmat, hogy hozzád fordulhasson, ha baj van. Illetve meg kell tanítani, hogy minden közösségi portál veszélyes lehet, úgyhogy ésszel bánjon az adataival.
DE ez nem jelenti azt, hogy az üzeneteit kell olvasgatni! A személyes szféra mindenkinek kijár, és nem lesz jobb a kapcsolat köztük, ha a gyerek tudja, hogy MUSZÁJ titkolóznia! Az ilyen szülők máshogy éljék ki az irányításmániájukat.
2017. márc. 12. 17:30
12/19 anonim válasza:
Szoval jo kis jelszofeltoro progi
Allitsd be azt a funkciot amikor minden belepesnel telefonra kuld egy kodot.
Ne ments el semmit
Talan akkor nem tudja feltorni csaknem olyan profi ....
De barom egy urgas facebookjat nem olvashatjuk el alapbol.
Tobbivel nelfoglalkozz. Anyuddal meg beszeljel a dologrol
2017. márc. 12. 17:35
13/19 anonim válasza:
Igen, ahogy az előző is írta, nevelőapud lehet ilyen "kémprogramot" használ, ami automatikusan elmenti a begépelt jelszavakat a gépen.
2017. márc. 12. 18:56
14/19 anonim válasza:
Egy jó tanács: ha jelszót változtatsz akkor menj rá a "kilépés más eszközökről"-re.
2017. márc. 12. 19:03
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Lehet azért is nézte mert egy hónapja vagyok csak 15 éves,nem tudom..
2017. márc. 13. 09:24
16/19 anonim válasza:
Ha nem elég a jelszó csere ,akkor állitsd be a 2 lépcsős biztonságot!
2017. márc. 13. 12:22
17/19 anonim válasza:
- Másik (iskola, haver, nagyanyó) gépen válts jelszót és a kétlépcsős azonosítést is kapcsold be
- Beszélj anyáddal mert ez nem normális
2017. márc. 13. 14:03
18/19 anonim válasza:
Kérdező, szerintem Keylogger van a gépen. Én a helyedben egyáltalán nem használnám...
2017. márc. 15. 13:27
19/19 anonim válasza:
Biztos vagy benne hogy olvassa,vagy csak gyanusítgatod? Lehet nem is bolond, csak figyel arra hogy nehogy csalódás érjen, vagy bizonyos érett emberek megbolondítsanak.Nem minden nevelőszülő rossz. Lehet csak anyukád nem foglalkozik eleget veled. Hidd el nem kell ahoz kémprogram hogy kiderítse mit csinálsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!