Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Honnan tudom hogy szüleim...

Honnan tudom hogy szüleim tudják-e hogy részeg vagyok?

Figyelt kérdés
Már itthon vagyok, és tudom hogy sokat ittam. Honnan tudom hogy másoknak feltűnik-e?
2017. márc. 11. 23:12
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Eszre veszik hogy. Szedulsz ,botladozol, nehezen beszelsz, erzik rajtad a pia szagot , feltunoen jo a kedved ,vagy elenkezoleg rossz kedvu vagy esteleg (sirsz) :D ilyenek en mar buktam le :D de szerencsere jol ki vagtam magam a helyzetbol :D azt mondtam hogy nen vagyok jol stb :D amugy olyan tesztet is csinalnak pl:allj meg egy labon :) de en amugy se tudttam :D azt ajalom azzonnal aludj hogy, ne vegyek eszre jaa se ne felejts el fogaz mosni :D ne erzodjon az alkohol szag bocsi a regenyert 17/L :D
2017. márc. 11. 23:19
 2/10 anonim ***** válasza:
43%
Molnár Krisztián te vagy az?
2017. márc. 11. 23:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Szag, nézés, beszéd. Te még sose láttál részeg embert? :D
2017. márc. 12. 03:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Te hogyan tudod eldönteni, hogy a másik ember piált-e?
2017. márc. 12. 09:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg a szülők többsége úgy ismeri a saját kölkét, mint a nyitott tenyerét, úgyhogy szerintem ne legyenek illúzióid, tudják, mikor iszol. :) Annak idején az én szobám volt az egyetlen, ami közvetlenül az előszobából nyílt, gyakorlatilag ha hazaértem az arconpörgésből, hármat kellett lépnem, hogy az ágyamba dőlhessek és eközben sem nagyon láthatott belőlem sokat senki, mégis mindig kiszúrták a szüleim, még ha csak minimális alkohol volt bennem.
2017. márc. 12. 10:02
 6/10 anonim ***** válasza:
A minimális alkohollal nincs semmi gond.
2017. márc. 12. 10:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Az enyémek onnan tudták, hogy volt egy nagy pohár víz az ágyam mellett reggel. Egyébként sosem láttak részegen, mert mire hazaértem már aludtak mindig.
2017. márc. 12. 13:03
 8/10 anonim válasza:
Ha már azt hallod, hogy: már megint b@meg. Akkor biztos lehetsz benne hogy feltűnt nekik.
2017. márc. 13. 20:55
 9/10 A kérdező kommentje:

Ismét ugyanez a probléma. Ez már alkoholizmus lehet?

Nem is élvezem igazából, csak ez elviszi a gondolatokat arról hogy milyen unalmas is az életem.

2017. márc. 18. 23:44
 10/10 anonim válasza:
Én most rohat részeg vok
2021. okt. 16. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!