Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, zavarna titeket, ha a...

Szülők, zavarna titeket, ha a 18 éves lányotok?

Figyelt kérdés
Egy nála 10 évvel idősebb, hosszú évek óta Magyarországon élő török származású üzletemberrel randizna?
2017. márc. 10. 23:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
26%

Én először is nem úgy fognám fel, hogy török, hanem ,mint ember. Ha a pasi kedves, szereti és tiszteli a lányomat akkor miért ne? Akkor persze rossz lenne ha mondjuk kétes híre lenne, de a lányod már felnőtt ha minden rendben van akkor az azt jelenti,hogy nincs gond és nem is kell keresni. Ha a lányom boldog akkor én is az vagyok.

Próbálj meg nyugodtan beszélni a lányod dal és ne azzal rohand le hogy : hallom egy török pasival randizol. Szerintem ha látja benned az érdeklődést és a nyitottságot akkor majd mindent el fog mondani szépen lassan.

2017. márc. 10. 23:14
 2/21 A kérdező kommentje:

Nem akartam nagyon kiteregetni, azért tettem fel ilyen általánosan a kérdést.

Egy barátján keresztül ismerte meg azt a férfit. (a barátja is félig török, de őt ismerem, rendes, korban is közelebb áll a lányomhoz)

Elvileg vannak ügyei a pasinak, és nem kispályás. Nyilván nem kérdezősködtem a lányomnál, valószínűleg akkor sem mondaná el, ha tudna bármit.

2017. márc. 10. 23:20
 3/21 anonim ***** válasza:
18%
Lánykereskedő?
2017. márc. 10. 23:44
 4/21 A kérdező kommentje:
Ilyenről nem tudok, az üzleti életben nem éppen korrekt
2017. márc. 11. 00:14
 5/21 anonim ***** válasza:
51%
Nem azzal van a baj, hogy török. Azzal, hogy tisztességtelen üzletember. Megjegyzem, sok magyar sem különb ilyen téren. Semmivel.
2017. márc. 11. 01:10
 6/21 anonim ***** válasza:
66%

Ha az a lényeg a szülődnek, hogy egész életedben boldog lehess, a válasz: NEM zavarna.

Pedagógus ismerősömnek 24 éves életkor különbségű párja van.

...és boldogok.

...és ha nem a boldogság számít, akkor mi?

A pénz?

2017. márc. 11. 02:19
 7/21 anonim ***** válasza:
15%
Egy 18 éves lány még nem felnőtt..korban igen, de amúgy még gyerek..A 28 éves pasi meg idióta vagy pedofil,nem talált korban magához illő partnert? Én nem engedném, hogy randizzanak.Térjen észhez a gyerek,vannak helyes kedves korban inkább hozzá illő fiatal fiúk,22-23 évesek.Nem mellesleg ,mondjuk a török teherbe ejti, szül majd gyereket 19 évesen? Egy töröknek?? Jaj, ne már..térítsd észhez a gyereked, mert ennek nem lesz jó vége.nem vagyok fajgyűlölő,de ne a te lányod legyen a férfi trófeája..
2017. márc. 11. 03:05
 8/21 anonim ***** válasza:
65%
"Én nem engedném, hogy randizzanak.Térjen észhez a gyerek,vannak helyes kedves korban inkább hozzá illő fiatal fiúk,22-23 évesek." - szerencsére NINCS rászorulva a lány a szülei engedélyére, azzal randizik, akivel akar.
2017. márc. 11. 03:29
 9/21 anonim ***** válasza:
96%

arról nem is beszélve hogy a lányka lehet 18 évesen olyan érett mint egy 28 éves, vagy a pasas olyan érett mint egy 18-as.

Talán meg kéne hívni ebédre az illetőt. Mert az eddigi infók inkább csak szóbeszédből vannak, nem pedig személyes benyomásból.

2017. márc. 11. 06:38
 10/21 anonim ***** válasza:
56%
Engem igen, zavarna. Nem az, hogy idősebb, hanem mert török. Teljesen más kultúra. Ott nem egészen úgy kezelik a nőket, mint nálunk. Lehet lepontozni, mert bizonyára egy iszlamofób, előítéles, orbánista ősember vagyok, pedig valójában csak túl sok olyan esetet hallottam a környezetemben is, ahol a muzulmán pasi csak az esküvőig kedves.
2017. márc. 11. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!