Szülők, zavarna titeket, ha a 18 éves lányotok?

Én először is nem úgy fognám fel, hogy török, hanem ,mint ember. Ha a pasi kedves, szereti és tiszteli a lányomat akkor miért ne? Akkor persze rossz lenne ha mondjuk kétes híre lenne, de a lányod már felnőtt ha minden rendben van akkor az azt jelenti,hogy nincs gond és nem is kell keresni. Ha a lányom boldog akkor én is az vagyok.
Próbálj meg nyugodtan beszélni a lányod dal és ne azzal rohand le hogy : hallom egy török pasival randizol. Szerintem ha látja benned az érdeklődést és a nyitottságot akkor majd mindent el fog mondani szépen lassan.
Nem akartam nagyon kiteregetni, azért tettem fel ilyen általánosan a kérdést.
Egy barátján keresztül ismerte meg azt a férfit. (a barátja is félig török, de őt ismerem, rendes, korban is közelebb áll a lányomhoz)
Elvileg vannak ügyei a pasinak, és nem kispályás. Nyilván nem kérdezősködtem a lányomnál, valószínűleg akkor sem mondaná el, ha tudna bármit.

Ha az a lényeg a szülődnek, hogy egész életedben boldog lehess, a válasz: NEM zavarna.
Pedagógus ismerősömnek 24 éves életkor különbségű párja van.
...és boldogok.
...és ha nem a boldogság számít, akkor mi?
A pénz?

arról nem is beszélve hogy a lányka lehet 18 évesen olyan érett mint egy 28 éves, vagy a pasas olyan érett mint egy 18-as.
Talán meg kéne hívni ebédre az illetőt. Mert az eddigi infók inkább csak szóbeszédből vannak, nem pedig személyes benyomásból.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!