Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kiabál tesóm vele?

Miért kiabál tesóm vele?

Figyelt kérdés

Nővérem közel a 40-hez még mindig kiabál anyukámmal.

Nehéz gyerekkorunk volt. Kevés szeretet kaptunk. Nővérem anyagilag mindent megkapott apukámtól. Mind a mai napig eltartja. Lakás, kocsi, telefon stb. A számláját is kifizeti minden hónapban. Anyukám egyedül él. Rokkant nyugdíjas. Mentális betegségei vannak. Több is. Anyukám múltkor szépen ebéddel várta és ajándékokkal a névnapján. Másnap tesóm haza ment és leüvöltötte adja el a házat vegyen kisebbet mire vár még? Meg hogy nem fogja eltartani. ( anyukám ezt sose kérte tőle) . Nagyon sok csúnya dolgot mondott neki. Nem ez az első ilyen eset.

Annak idején apukám karácsonyra adott pénzt anyukámnak. 2 hónapra rá mikor tesóm haza ment kikelve kiabált anyukámmal adja vissza azt a pénzt mit képzel magáról hogy nem stb... anyukám sírva adta oda tesómnak a pénzt. Tesóm akkor oda adta apukámnak. Apukám meg vissza mert az ajándék volt. Akkoriban még beszélőviszonyban voltam tesómmal. Hetekig ezen ugrált, hogy anyám mit képzel, milyen szemét stb... évek óta nem beszéltem vele de már nagyon azon vagyok hogy felhívom és elmondom neki többet ne zaklassa anyánkat. Nekem nagyon fáj hogy így beszél vele. Kb. Fél éve lett párja neki, azt hittem lenyugszik, de ugyanolyan idegbeteg mint előtte. Sokszor apánnkal is bunkón beszél.

2017. márc. 9. 13:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kerni kell avolsagtartast.
2017. márc. 9. 14:01
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
*tavolsagtartast
2017. márc. 9. 14:02
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Kicsit bunkó leszek, de nembaj. Anyukád ott rontotta el, hogy megszülte! Az ilyenek a legutolsó szemetek! Az embernek az édesanyját tisztelni kell. Ő szülte meg, nevelte fel stb. Annyira azért nem volt vele gonosz, hogy így bánjon vele! Na meg most egy rokkant nyugdíjassal?! Ezt ne!

Tesódnak ajánlok nyugtatót, meg egy jó pszichiátert!!!

2017. márc. 9. 14:07
 4/9 anonim ***** válasza:
*távoltartást
2017. márc. 9. 14:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A nővéred valami rettentően undorító állat.

Azért anyukád nem tett -legalábbis nem írtad- olyan szörnyű dolgokat, hogy ezt érdemelné.

A helyedben én minimum elbeszélgetnék vele -és nem szépen.

A távoltartásba nem hiszem, hogy anyukád beleegyezne. Legalábbis abból ítélve, hogy eddig sem zavarta el a nővéredet.

Esetleg apukáddal is beszélhetnél, hogy beszéljen ő is a fejével, mert ez nem normális.

2017. márc. 9. 14:58
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem könnyű anyukámmal, de nem érdemli meg ezt a bánásmódot. Szereti tesómat ennek ellenére. Nem fogja elzavarni.

Apukámmal nem érdemes beszélni mert olyan mint tesóm. Ez volt az egyik oka hogy elváltak.

Tesóm sose öleli meg, sose puszilja meg. Én messze lakok onnan. Havonta egyszer tudok menni. De fáj hogy tesóm ilyen vele.

Ha szólnék neki azért is lekiabálná a fejét. Ismerem őt sajnos.

Mikor még jóban voltam vele folyton felhozta hogy miket nem kapott meg anyukámtól. Azt nem képes felfogni hogy anyum nagyon szegény családból jött. Amit tudott megadott. Amúgy komolyan nem értem tesómat mert anyagilag mindene meglett apánk által. Szóval nem kellene aggodnia sem.

2017. márc. 9. 15:16
 7/9 Alaska Stardust ***** válasza:
A testvéred nem érzi a kellő hálát abból az okból hogy nem ment meg keresztül semmi olyan nehez helyzeten mint édesanyád. Egy leckére lenne szüksége arról milyen az mikor saját magát eltartania. Édesanyádnak ez biztosan fáj de szeretni fogja mert ő a gyermeke és belerokkanna ha nem látná szóval erre nincs megoldás, viszont a karma dolgozik, és a testvéred egyszer majd megbánja a viselkedését.
2017. márc. 9. 17:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Bocsáss meg, hogy ezt mondom, de a lehető legnyomatékosabban mondd meg a tesódnak, hogy ez nem állapot, mivel zaklatást súrol a dolog fel is jelentheted. Meg kéne mondani neki, hogy vagy álljon le, vagy egy kombájnnal fogsz rámenni.
2017. márc. 9. 19:07
 9/9 anonim ***** válasza:
szerencsétlen idegbeteg neem kel beengedni a lakásba
2017. márc. 29. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!