Az anyukám nem vesz komolyan?
15 éves lány vagyok, a barátom 17.
Nem szeretünk csak ugy bele vágni dolgokba, ezért megvárjuk amíg betoltom a 16 eves kort. Utana szeretnénk lefeküdni egymással. Van idősebb noverem, o átadta nekem a tapasztalatait, hogy o mit tanácsol védekezés terén. Anya mondta nekem, hogy ha ugy erzem hogy kesz vagyok ra nem szól bele csak szóljunk elotte. Le ültünk vele beszelni a barátommal, hogy szeretnek elotte elmenni nőgyógyászhoz. Nem szólt semmit csak ki ment a szobából. Amikor elment a baratom, akkor kezdte el mondani, hogy remélte, hogy nem ilyen fiatalon kell velem errol beszélnie, es hogy nem is akar.
En már nem tudom őt megérteni.
Mit tegyek?

Szerintem csak hagyj neki idot, el kell fogadnia, hogy a kicsi lanya kezd felnoni. En is 16 voltam mikor elvesztettem a szuzessegem. Nekem anya azt mondta nyugodtan, csak vedekezzunk, ovszert is adott. :D
Nogyogyaszhoz? Minek? Maris tablettat akarsz szedni?

Az első szexet nem korhoz kell kötni, hanem érettséghez. Ha félsz az egésztől, akkor még nem állsz készen rá. Én 3,5 hónap járás után feküdtem le az első barátommal, éppen betöltöttem a 17. életévemet. Pedig az első pár randi után, amikor feljött a szex téma, azt mondtam, 18 éves korom előtt soha. De ha már egyszer úgy éreztem, készen állok rá, minek várjak? Nem bántam meg.
Ráadásul az volt a legjobb, hogy spontán jött. Sosem értem azokat, akik megbeszélik, hogy na akkor jövő szombaton elveszítjük a szüzességünket, oda az egésznek a varázsa.
Nőgyógyászhoz felesleges menned, ha nincs panaszod. Majd az első pár szex után érdemes évente rákszűrést csináltatni, de ennyi.
Gumival védekezzetek, teljesen jó az. Ha rendesen használjátok, nem szakad ki.
Anyukádnak meg nem vagy köteles beszámolni, mikor dugtok, szerintem ha így áll a témához, semmi köze hozzá.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!