Testvérek között ez a pénzelosztás igazságos?
Nem igazságos, de ettől még megtehetik. A szüleid arra költik a saját pénzüket, amire akarják. A bátyád helyében én is kinevettelek volna, már miért fizetné ki neked a gép árát?!
A szüleiddel kellene megbeszélned, hogy mit érzel ezzel kapcsolatban.
Téged sem az eszedért szeretnek, ugye? :)
Ugye nem kell elmagyaráznom, hogy ha a bátyádtól elkéred a teljes összeget amit a szülők neki adtak, akkor nem vagytok egálban?
Vagy az úgy igazságos, ha neked mindent és neki semmit, csak fordítva nem? :D
Agyam eldobom, jobb is, ha megmaradsz a fodrászollónál.
Inkább arról regélj, hogy neked milyen a kapcsolatod a szüleiddel, ugyanis elég feltűnő, hogy most is a bátyádat cs szegetnéd, ahelyett, hogy rajtuk kérnéd számon, neked miért nem adtak pénzt.
Az is érdekes hozzáállás, hogy neked jogod van a földterülethez. jogod van a földet túrni, netán te is kiléphetsz a versenyszférából, és akkor neked is jut a terményből.
A hozzáállásodat elnézve, én sem adtam volna neked egy petákot sem.
A markod azt tudod a semmire tartani, miközben a bátyád dolgozik a neki adott pénzen!
Világos, hogy rosszul esik, ha téged nem támogatnak, csak őt, de mégis milyen jogon kérsz emiatt a testvéredtől pénzt?
Kérd a szüleidtől, ha ennyire rosszul vagy érte, de a bátyád nem tartozik neked semmivel. Ne csodálkozz, hogy kiröhögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!