Jogosan vagyok mérges emiatt?
"egy laptopra több havi keresetemet kéne félretenni,"
Ez nem feltétlen van így. Kaphatók használt prémium laptopok is elég jó áron. Garanciával méghozzá.
Pl egy Lenovo T420 kb 50 000 forint és még mindig jó gép
Már bocs kérdező, de ha az én anyám ilyeneket csinálna, meg így viszonyulna hozzám, akkor tőlem egy büdös petákot sem kapna, annyi szent. És én ezt meg is mondanám neki. Menjen el dolgozni, ha élni akar valamiből, ne az egyetemista lányát fejje meg. Pont.
Apád merre van, hogy ezt így elnézi? Konkrétan anyukád miatt van kevés pénze a családnak, mert egy lusta disznó, aki nem akar elmenni dolgozni. Én a megkeresett pénzemet teljes mértékben magamra költeném, max apudat segíteném vele, ha úgy van, de anyád egy fillért nem látna tőlem többet, az biztos. Nem a te feladatod a munkaképes, de lusta anyádat eltartani, pláne úgy, hogy egyetemre jársz mellette, amit anyád látványosan lesz@r.
Ha apád is hajthatatlan, akkor megtartanám a pénzt, meg abból vennék csak magamnak kaját, meg efféle mindennapi dolgokat. Anyád meg oldja meg egyedül, vagy apád pedig tartsa el anyudat, ha ez nem zavarja.
Azt írta dolgozik, nem tudom miért nem lehet figyelmesen olvasni...
Kérdező! Vedd meg 0%- os részletre, sok helyen vannak ilyen kedvezmények és akkor havi szinten nem egy teljes fizu árát kéne belelapátolnod.
Addig meg marad a könyvtár, estig.
Miért adod neki oda a pénzed, ha görény veled?
Ezért nem értem a nőket...
Én a helyedben egy ft-ot sem adnék, már csak azért sem, mert nem dolgozik, tehát henyél. Az enyém sem dolgozik, meg is mondtam neki, hogy a Blahán kolduljon, ne nálam.
Ha meg nem tetszik neki, el lehet költözni valami olcsó albérletbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!