Tényleg én lennék a család szégyene? Jogosan kapom ezeket állandóan?
17 évesen, azért nyugodtan nyithatsz a rendes fiúk felé a korosztályodban. Pl. 18 - 20 éves srácok felé.
Egy sajnos benne van, ha kibeszéled a családodat, ok, megítélik a szüleidet, de a legtöbb ember, aki megítéli őket, majd figyeld meg téged is megítél. Baj, ha bajok vannak otthon, de sok esetben nem térül meg ezekről széles körben beszélni. Azért, mert olyan a társadalom, mint a tyúkudvar, egymást a felfedett gyengeségeiken keresztül kezdik ki. Egyszóval ezekről, csak tényleg szűk körben, legjobb barátnak szabad, vagy iskolapszichológusnak négyszemközt, vagy életvezetési tanácsadónak négyszemközt.
Nekem ez a tapasztalatom, volt, hogy valakinek kiöntöttem a gondolataimat/gondjaimat, aztán ez visszaütött...
Én ebben a pillanatban kib*sznám a konyhaasztalra a kondibérletem (már ha ki lehet... fogalmam sincs, hogy nézhet ki, mást sportolok :D ), és mennék a délutáni tesikre. Végül is heti három tesit így is túlélsz, nem? Az a plusz kettő már lepkeszellentés a büszkeséged érdekében.
Illetve, nem tudom, nálatok hogy van, de az én gimimben úgy volt (és nem volt olyan rég), hogy ha valamelyik iskolai csapatban játszol, akkor szkippelheted a külön hülyeségeket (nekünk úszás és tánc volt, ehelyett én kosarazni jártam). Érdemes lenne utánanézned, de azért a szekrényugrás se olyan borzasztó :)
(És itt még csak a büszkeségedre hivatkoztam, arra nem is, hogy 17 évesen még bőven szükséged van tápanyagra a fejlődéshez és a tanuláshoz se árt, ha van benzined)
22 éves vagyok és van egy 15 éves húgom.
Nem vagyok vékony az igaz de jól érzem így magam, a szüleim ezzel piszkálnak 9 éves korom óta. Hiába voltam/vagyok kitűnő köztársasági ösztöndíjat, rektori dícséretett kaptam diplomaosztókor nem érdekelte őket. Csak a súlyom miatt piszkálnak most is. De a húgom már most szó szerint kis ribi lett, nem tanul, iszik cigizik de ő a kis kedvenc mert vékony.
Haza sem járok mióta elköktöztem. Jól érzem magam, vannak barátaim, életem, párom csak a családomat vesztettem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!