Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek arról, hogy egy 40 éves férfinek 3 nőtől van 4 gyereke?

Figyelt kérdés
Volt egy első felesége, tőle született egy most 8 éves kislány és 6 éves kisfiú. Második párjától egy 3 éves kisfiú és a harmadiktól pedig egy egy hete született kislány.

2017. febr. 23. 15:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
15%

És gondolom az úriember mindenhova fizeti a gyerektartást,hogy a pofája

súrolná a vasúti síneket.

2017. febr. 23. 19:59
 22/26 anonim ***** válasza:
22%

79%: Miért, ebben az esetben nem azért "nincs véleménye" (hazudós idióták, hogyne lenne... mindenkinek van, maximum helytelen) sokaknak, hogy nehogy megsértsük a kanos palit meg a buta tyúkok közösségét? Polkorrektek azért vagyunk, mert nem lehet leírni, hogy a degenerált pasikon kívül az emancipált tyúkok sem voltak a helyzet magaslatán. De talán az ötödik felkoppintásra váró kanca majd észhez tér, és megelőzi a bajt.

Amúgy a 15ös komment is az enyém, nem értem, hogy miért lettem lepontozva, mert azóta sem fogtam fel a kérdés mögötti biológiát és matematikát, ellenben senki nem javított ki, csak egy egyetértő komment érkezett... De köszi mindenkinek :)

2017. febr. 24. 06:47
 23/26 anonim ***** válasza:
82%

Az egyhetes babával foglalkozik most???? Jujj, micsoda meglepetés :D

Ez nem hanyagolás.

2017. febr. 24. 08:54
 24/26 anonim ***** válasza:
52%

Én ismerek két hasonló férfit is, bár ők már 50 év körüliek.

És biztosan ők a kivételek, de példaértékű apák! Számomra is hihetetlen.

Az egyiknek 5 gyereke van, 3 az első házasságából, 2 a másodikból, és most egy harmadik nő mellett boldog.

Igaz, már felnőttek a gyerekek, valójában már nagyapa is.

És azt a családösszetartást, amit az a pasi művel, elképesztő.

Mindkét felesége megcsalta, azért lett vége a házasságoknak, a pasi nagy hibája, hogy túlságosan romantikus, és szerintem iszonyúan naiv is. A válások után megosztva nevelte az összes gyerekét.

A másik pasinak 3 feleségtől van szintén 5 gyerek. A jelenlegitől született az ötödik gyereke, és minden hétvégén az összes gyerek nála van, imádják, mindegyiket eltartja.

De szerintem ők a kivételek, akik erősítik a szabályt.

2017. febr. 24. 09:07
 25/26 anonim ***** válasza:
60%
Az, hogy semmi közünk hozzá, ahogy valószinűleg neked sem kérdező.
2017. febr. 25. 00:59
 26/26 anonim ***** válasza:
Az, hogy működik a farka.
2017. márc. 2. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!