Nektek mi a véleményetek arról, hogy egy 40 éves férfinek 3 nőtől van 4 gyereke?
És gondolom az úriember mindenhova fizeti a gyerektartást,hogy a pofája
súrolná a vasúti síneket.
79%: Miért, ebben az esetben nem azért "nincs véleménye" (hazudós idióták, hogyne lenne... mindenkinek van, maximum helytelen) sokaknak, hogy nehogy megsértsük a kanos palit meg a buta tyúkok közösségét? Polkorrektek azért vagyunk, mert nem lehet leírni, hogy a degenerált pasikon kívül az emancipált tyúkok sem voltak a helyzet magaslatán. De talán az ötödik felkoppintásra váró kanca majd észhez tér, és megelőzi a bajt.
Amúgy a 15ös komment is az enyém, nem értem, hogy miért lettem lepontozva, mert azóta sem fogtam fel a kérdés mögötti biológiát és matematikát, ellenben senki nem javított ki, csak egy egyetértő komment érkezett... De köszi mindenkinek :)
Az egyhetes babával foglalkozik most???? Jujj, micsoda meglepetés :D
Ez nem hanyagolás.
Én ismerek két hasonló férfit is, bár ők már 50 év körüliek.
És biztosan ők a kivételek, de példaértékű apák! Számomra is hihetetlen.
Az egyiknek 5 gyereke van, 3 az első házasságából, 2 a másodikból, és most egy harmadik nő mellett boldog.
Igaz, már felnőttek a gyerekek, valójában már nagyapa is.
És azt a családösszetartást, amit az a pasi művel, elképesztő.
Mindkét felesége megcsalta, azért lett vége a házasságoknak, a pasi nagy hibája, hogy túlságosan romantikus, és szerintem iszonyúan naiv is. A válások után megosztva nevelte az összes gyerekét.
A másik pasinak 3 feleségtől van szintén 5 gyerek. A jelenlegitől született az ötödik gyereke, és minden hétvégén az összes gyerek nála van, imádják, mindegyiket eltartja.
De szerintem ők a kivételek, akik erősítik a szabályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!