Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek arról, hogy egy 40 éves férfinek 3 nőtől van 4 gyereke?

Figyelt kérdés
Volt egy első felesége, tőle született egy most 8 éves kislány és 6 éves kisfiú. Második párjától egy 3 éves kisfiú és a harmadiktól pedig egy egy hete született kislány.

2017. febr. 23. 15:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
24%

Ennyi alapján? Szeret gyereket nemzeni. Mi mást gondolhatnék? Nem tudom, hogy milyen nőkkel volt együtt, vagy hogy mi volt a válás oka.

Emigy. Nálunk ugyanez a helyzet, vagyis van pont ilyen a családban. Az Apa gondoskodik mind a 4 gyerekről, fizeti a tardásdijjat és még az mellett is vásárol nekik nem is keveset. A volt feleségekkel is megmaradt a normális viszony. A testvérek (ebből 2 gyereknél közös az anya és az apa is) szeretik egymást.

Szóval nem kell egyből itélkezni.

2017. febr. 23. 15:50
 12/26 anonim ***** válasza:
55%

A sok "jajj, nem kell ítélkezni" ember mégis mire alapozza a polkorrekt hülyeségét? A gyereket normális ember úgy vállalja, hogy a párjával stabil a párkapcsolata, és lehetőség szerint 10+ évet együtt vannak utána (az más kérdés, hogy nem mindig jön össze). De ahol egyik helyen ott a hároméves, a másik helyen meg már megérkezett a legkisebb (meg korábbról is ott vannak a kisebb gyerekek), az a legkevésbé sem az átgondolt és felelősségteljes gyerekvállalásra utal, hanem arra, hogy mindenhol úgy maradt az aktuális nő, mert talán még védekezni is hülyék.

Lehet nyomni a polkorrekt szöveget a "körülményekről", de értelmes, előre gondolkozó ember nem szórja a spermáját ész nélkül akár van pénze, akár nincs. Azoknak a gyerekeknek apa is kell (kéne), nem pedig egy tenyészkan, aki már a következő kölyök legyártásán ügyködik, amikor az előző még gügyög.

2017. febr. 23. 16:37
 13/26 anonim ***** válasza:
42%
Az, hogy nem kezdenék vele kapcsolatot.Nekem is van egy gyerekem, de mindig volt annyi eszem, hogy a későbbi kapcsolatokból ne legyek terhes.
2017. febr. 23. 16:57
 14/26 A kérdező kommentje:

Az anyagiakkal nincs gond, ugyanis egy milliomos orvos az apuka... Igazából a sztori legnagyobb részét onnanról tudom, amikor a második párjával volt együtt, akinél a 3 éves kisfiú van (ott a kritikus 7. évben ment szét a kapcsolat), ott ismerem az anyukát és azt mondta, hogy amikor vele volt, nagyon jó volt a viszony az idősebb két gyerekkel, jól összeszoktatták őket a most 3 éves kisfiúval is (az első nejjel viszont rossz volt a kapcsolat, pedig nem csalták meg egymást csak nagyon összevesztek valamin, ott 10 év után váltak el). Ám amióta megszületett a legfiatalabb ez az egy hetes, nem igazán hallanak apukáról... csak a pénzt fizeti, pedig régebben amikor csak három gyerek volt, elmentek együtt erre-arra, vett nekik külön is egy csomó mindent, sőt a két idősebbet a barátnőm a sajátjaként szerette...

És a végére, a női elvileg nem hülye tyúkok már bocs, az első felesége valami nem tudom hány nyelven perfektül beszélő nyelvtanár, a barátnőm anno meg a mostani női is, akinél az egy hetes van, szintén orvos.

2017. febr. 23. 18:15
 15/26 anonim ***** válasza:
67%

Jujj, számoljunk már ennek utána...

Hogy ment szét a kritikus 7. évben a második kapcsolat, ha az első kapcsolatból a kisebbik most 6 éves és nem volt megcsalás? Spermabank? Már az első sem nagyon fér bele... Ha kommunában élnek, az teljesen más, márpedig máshogy ez nem jön ki. De ha az én matematikai képességeimmel vannak a gondok, kérlek javítsatok ki.

2017. febr. 23. 18:27
 16/26 anonim ***** válasza:
88%

"Ám amióta megszületett a legfiatalabb ez az egy hetes, nem igazán hallanak apukáról..."

HA valahol születik egy gyerek, akkor az ELSÖ HÉTEN nem sokat foglalkoznak a szülök (MÉG az apa sem ) másokkal, mégha az egy más csala´dban élö nagyobb gyerek is.

2017. febr. 23. 18:41
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
No igen, 3 év van a 6 éves és a 3 éves között, és már új nővel van, nehezen jön ki az a 7 év kapcsolat:-)
2017. febr. 23. 18:46
 18/26 anonim ***** válasza:
60%

12-es egyetértek a gondolataiddal, de mi köze ehhez a politikai korrektségnek?

(polkorrekt = A politikai korrektség (jelzőként használva: politikailag korrekt, szokásos rövidítése PC [píszí] az eredeti angol political correctness kifejezés alapján) olyan nyelvezetet, politikát, viselkedést, eszmét, gondolkodást jelöl, amely igyekszik minimalizálni az egyes vallási, etnikai, kulturális vagy egyéb közösségek megsértését.)

2017. febr. 23. 18:49
 19/26 anonim ***** válasza:
82%

Hiába orvosok, hiába nyelvtanár, attól még lehetnek hülye tyúkok, mint emberek.

A harmadik mindenképp hülye tyúk volt. A másodikat még meg lehetne érteni, de megcsalás nélkül tényleg nem jön ki a 7 éves kapcsolat és az elsőből levő 6 éves gyerek.

Nagyon egyetértek azzal, hogy amíg lószar lesz, addig veréb is lesz hozzá.

2017. febr. 23. 18:58
 20/26 Én84 ***** válasza:
81%

1.élettárs 2 gyerek

1.feleség 0 gyerek

2.feleség 2 gyerek

2.élettárs 1 gyerek,de nem akarta elismerni,terhesen otthagyta.Bebizonyosodott,hogy az övé.Nem fizet gyerektartást,nem látogatja.

Következő barátnő 1 gyerek,az előző csaj még terhes volt,amikor ő is az lett.Még nem volt fél éves,amikor őt is otthagyta.

A mostani barátnőjétől is van már gyerek.

2 éve nem tudok róla,lehet azóta szaporodott vagy váltott újra.

Én a 2.feleség barátnője vagyok.Még csak 10 é 8 évesek a gyerekek,őket se látogatja.

Szerintem nem lehet überelni.

2017. febr. 23. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!