Benyitottam a fiam szobájába! Miért nem Szólt?
Szerintem ebben a korban alapvető, hogy mielőtt benyitunk kopogunk. :) Most kezd felnőni, most fedezi fel a saját testét, kell neki a magánszféra.
Nekem édesanyámmal anno megvolt beszélve, hogy ha nem életbevágó a dolog (kigyulladt a lakás stb.) akkor kopog, mielőtt benyit. Nem kellett indok neki, természetes volt.
Egyébként az a részéről mondjuk gázos, hogy nem szól a lányról. Lehet nincsenek együtt csak alakulgat közöttük valami, ezért nem akarta, hogy a szülők túlgondolják és ezzel piszkálják.
Kopogásról hallottál? Amúgy szerintem azért nem szólt mert nem akarta , hogy a szülők esetleg viccelődjenek miatta . Nem tudom nálatok milyen ,de ha én csak egy barátot aki fiú szóba hozok már rögtön megy :" Húha" megint mennyit beszélsz róla " stb. Azért ha van apuka akkor mond meg neki hogy beszéljen vele ,de csak lazán . Semmi komolyság és klasszikus kínos beszélgetés.
Valószínűleg már fel lett világosítva ,de akkor is egy laza beszélgetés mondjuk egy pizza mellett jó lenne erről.
Nyilván te is kopoghattál volna.De neki is lehetett volna annyi esze,hogy szól előre,hogy nem lesz egyedül,áthívja a barátnőjét.
Egy háztartásban szerintem az ilyesmit el lehet várni egy gyerektől,hogy szóljon előre,ha áthív valakit.
Ha ahhoz nagynak érzi magát,hogy ilyeneket csináljon,akkor igenis álljon elétek és mondja meg,hogy áthívná xy-t, nem -e baj?
És te is próbáld egyébként tisztelni a magánszféráját, kopogj mielőtt bemész. És várd is meg a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!