Szerintetek mondjam meg az apámnak vagy ne?
Figyelt kérdés
Február 14-én meghalt a nagymamám. Az egész család gyászól. A nagyapám azt mondta , hogy menni akar utána, ezért elkezdtük figyelni hova megy. Pénteken elindult haza én meg mentem vele , hogy ne csináljon magával semmit Mikor felértünk engem beküldött a házba , ő meg kint maradt és később vettem észre , hogy bekulcsolta az ajtót. Elkezdte követelni , hogy csókoljam meg , mikor azt mondtam , hogy nem azt mondta , bevisz az ágyba. Felhúzta , hogy felsőmet és elkezdett csókolgatni a mellem alatt. Azt mondta , hogy ha szűz vagyok , akkor nem fér be 2 ujja . Hiába ellenkeztem nem tudtam leállítani . A nagybátyáméknak meg az anyámnak elmondtam . A bátyámék azt mondták hogy ne mondjam el apámnak , mert ő most így is ki van idegileg , anyám meg azt mondja , hogy mondjam el apámnak . Kire hallgassak ??14/L2017. febr. 19. 17:46
11/14 A kérdező kommentje:
Apai ágról nagyapa. Nem drogozom . Úgy gondolom ,hogy ez egy olyan hely, ahol lehet kérdezni és tanácsot kérni . Elnézést , hogy nem volt nálam kamera és nem videoztam le .
2017. febr. 19. 20:57
12/14 anonim válasza:
Rendőrség!!! Anyád, hogy nem jelentette fel rögtön ezt a vénembert?
13/14 anonim válasza:
Bár bizonyítani nehéz lenne. Ha esetleg lesz legközelebb, akkor mindenképp legyen nálad valami, amivel feltudod venni!!!
14/14 anonim válasza:
Sétálj el a rendőrségre és mond el egy nyomozónak is illetve van hazugság vizsgálat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!