Szerintetek el kéne mondanom a szüleimnek, hogy vágyom a sexre?
Igen, azért mondtam, hogy nem mindegy, hogy hol tájékozódsz az interneten. Ilyen anonim fórumokon nem érdemes. Meg igazából az is könnyen lehet, hogy a szüleid sem tudnak mindenre válaszolni. Attól még, hogy felnőttek, nem feltétlenül vannak tisztában mindennel. Hidd el, én 30 éves vagyok, és korombeliekkel gyakran folytatok szexről olyan beszélgetéseket, ami után legszívesebben falnak rohannék, mert annyira nincsenek képben semmiről, hogy az már fáj! :(
Ez például egy hasznos applikáció lehet neked:
Szerintem csak rosszul fogalmaztad meg a kérdést, ezért is kaptál fura válaszokat. Ha jól értem, nem az a lényeg, hogy a szüleiddel azt tudasd konkrétan, hogy érdekel a szex,hanem kérdéseid vannak, és szeretnél velük őszintén és még időben beszélgetni erről. Én a magam részéről nagyon örülnék annak,ha a gyerekem inkább tőlem akarna erről kérdezni,mert jobban megbízik bennem,mint az internetben.
Az is igaz, hogy ez a beszélgetés nem 15 évesen kezdődik. Már egy 4-5 éves is feltesz kérdéseket, és folyamatosan,mindig a korának megfelelően érdekli a dolog. Ha az évek során mindig kap válaszokat,és nem hurrogják le,akkor 15 évesen sem okoz problémát ismét a szülőket kérdezni.
Ogen, végülis ezt akartam kihozni belole.
Igaz, hogy tényleg nagyon kinos lenne igy bele gondolva, foleg, hogy nem is jo a kapcsolatom velük. Viszont még sosem beszéltek ilyenrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!