Mit csináljak, ha anya szerint hülyeség a high-end sminktermék, én viszont csak olyanokat használok?!
Anyának annyiból áll a smink, hogy szemhéjtus és szempillaspirál, néha rúzs.
16 éves koromig én sem sminkeltem komolyabban, de azóta megtanultam és rájöttem, hogy a high end sminkcuccok sokkal jobbak, mint a drogériás márkák. Szóval én már nem igazán vásárolok a DM-ben, vagy a Rossmannban. Tegnap eljött velem rúzst nézni a MAC-be és teljesen ki volt akadva, hogy én több, mint tízezerért veszek két darab rúzst, mikor ő egy évben nem költ el ennyit sminkre...
Plusz én rendesen sminkelek, tehát primer, alapozó, púder, kontúrozás, stbstb.
Én 19 vagyok, ő 43, szóval azt sem lehet mondani, hogy annyira idős lenne és ezért lenne ez.
A kepeden ugysem latszik hogy egy YSL vagy egy Chanel ruzs van rajtad...
Gondolom meg szulokkel elsz, majd ha rezsut meg albit meg ilyeneket kell fizess, ketszer is atgondolhatod hogy kell e.
Saját pénzedből veszed?! Igen akkor nem tök mindegy h mit mennyit veszel?! Neked is van erről véleményed anyádnak is! Anyádnak más a véleménye el kéne fogadni,meg neki is azt h neked is más a véleményed mint neki!
Máskor ne vidd magaddal vásárolni akkor
Ne csinálj semmit. Más a véleményetek.
Egyébként szerintem hétköznapra sokkal ízlésesebb anyukád sminkje, mint a te full sminked.
Nekem legalábbis nagyon mű, ha valaki minden nap full sminkben mászkál. Inkább alkalmakra való.
A márkákon is felesleges vitatkozni. Anyukádnak már több tapasztalata van. Én is hozzá állok közelebb korban. Vásároltam az évek során én is mindenféle márkás "szuper" terméket. Aztán rájöttem, hogy nem ez számít. Van, amiből az olcsóbb, drogériás jött be. Van, amiből a drágább. Mindenben van jó. A MAC sem egy csoda.
Nekem pont a rúzsok azok, amiknél egyáltalán nem számít a márka.
Szóval ne szóld le anyukádat.
Semmit, engedd el. Ha a saját keresetedből veszed, akkor kedves egészségedre, senkinek semmi köze hozzá.
A véleményét pedig szerintem mindenki elmondhatja, ő is, maximum elereszted, csinálni nem kell ezzel semmit. Az én véleményem ugyanez, szerintem egész életemben nem költöttem sminkre pár tízezernél többet, és ebben benne van a mértéktelen labello fogyasztásom is :-) De hát neked ez a hobbid, másnak meg más, és ezt pénzt kidobásnak érzik.
De ez nekem nem hobbi. Hozzátartozik a napomhoz, hogy reggel elkészülök.
És nem csak tegnap szólt be. Hanem folyamatosan ezt hallgatom, akármikor találkozunk. Pont ezért írtam ki a kérdést, csak ugye itt minden dicsekvés, ha nem ahhoz kötődik, hogy bírjam ki hónap végéig 500 forinttal...
43 évesen meg rohanni fogsz csodaszerekért mert az arcod tiszta ragya, ronda lesz a sok sminktől.
Az állandó alapozás, kencefice teljesen tönkreteszi a bőrt.
De a te bőröd te életed.
18: Talán anyukádnak pont ez nem tetszik, hogy ez a mindennapi rutinod. Ez olyan mű.
Sokkal jobb lenne, ha a sminkelés a hobbid lenne és alkalmakra készítenék szuper sminkeket magadnak, barátnőknek.
De ez olyan felszínes nekem, hogy minden nap így vagy hajlandó csak kilépni az utcára.
Azért írtam, hogy a hobbid, mert 19 éves vagy, és nehezen hiszem, hogy annyira rászorulnál a két centi vastag vakolatra. Ennyi idősen az ember lánya annyira fiatalos és üde, hogy minimális smink mellett is nagyon szép.
Kivétel persze, ha ez a munkád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!