Mit csináljunk, ha anya folyamatosan megbetegít valami vírussal?
A higiéniát egyáltalán nem tartja be, szellőztetni nem enged. Ha véletlenül kierőszakolom, akkor mérges lesz és 20 mp után becsukja.
Általános iskolás, alsós gyerekekkel van. Mindig beteg szegény ő is, de valahogy nem érdekli. Bejár ugyanúgy dolgozni. December eleje óta (téli szünet megszakítással, mert akkor nem ment közéjük) betegek vagyunk.
Én teljesen el vagyok keseredve, már nem bírom. 3 éve ment oda dolgozni. Emlékszem az első évünkön is közel ennyit voltunk betegek, majdnem évet kellett ismételnem miatta. A tavalyi és a tavaly előtti éven átlagosan voltunk betegek. A legnagyobb szívfájdalmam, hogy nyelvvizsga előtt a tavasszal is hozott valamit, nem tudtam rá készülni, meglett, de nem az a lényeg most.
Már hazudozik nekem, mert csütörtök óta lázas, hasmenése van, erre tegnap elkezdtem én is. Letagadja, hogy ez tuti nem tőle van.
Influenzásak is voltunk január közepén.
Vitaminokat szedek. Ha elment kinyítom az ablakokat szellőztetni, takarítok, mást nem tudok mégis elkapom. Mondtam nekik, hogy muszáj szednie valami vitamint, de nem hajlandó. Pedig itt kezdődne, hogy ne legyünk ennyit betegek. Szegény apa is állandóan beteg, mert egy szobában alszik vele, bár ő erősebb alkat, jobban bírja.
Megint beteg vagyok, napok óta lázcsillapítón élek, nem vagyok önmagam.
Rossz az immunrendszeretek. Édesanyám gyerekek közt dolgozik, én egészségügyben, van egy fiatalkorú testvérem aki iskolába jár és egész nap egy petri-csészében ül ő is a sok taknyos gyerek között, még sem vagyunk ennyit betegek.
Plusz nem csak ő viheti haza a nyavajákat, gondolom te sem otthon ülsz egész nap, közösségbe jársz, tömegközlekedsz, néha a boltot is útba ejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!