Tényleg furcsa, hogy közös óvszert használunk anyával?
Figyelt kérdés
Anyukámmal és a párjával élek egy háztartásban, anyukám 40 éves, én 21 vagyok. Mióta én is élek nemi életet, a fürdőszoba szekrényben van egy doboz, és abban mindig van óvszer, amiből mindenki akkor vesz, amikor szüksége van rá. Akinél elfogy az utolsó, az vesz és feltölti újra. Amikor a barátomnak ezt meséltem, nagyon furcsán nézett rám, és azt mondta ilyet se hallott még soha. Szerintetek is furcsa? Bennem eddig fel se merült, hogy az lenne.2017. febr. 11. 23:02
31/37 anonim válasza:
Azt is számolgatjátok, hogy ki mennyi wc papírt használ el szarás után?
32/37 anonim válasza:
Nem kell ahhoz számolgatni. Ha 10db-nál kevesebb van valamiből, nyilván észreveszed, hogy mennyire fogy.
33/37 anonim válasza:
"Sajnálom a mai fiatal srácokat, mert a mai tinilányok majdnem mind romlottak."
Na, azért a lányok nem tudnának "romlottak" lenni a srácok nélkül. Vagy az a baj, hogy amikor a srác "kiélte magát" és túlvan a "minden nőt megkefélek" időszakon, akkor nem talál majd egy aranyos lányt, aki szűzen akar férjhez menni és eddig csak őrá várt? :D
34/37 anonim válasza:
#28 Igen, a vécé ott a sarokban, nálunk szokás volt behajtani az ajtót akármiért mentem be. Arra a három másodpercre meg aztán marha reális, hogy valaki bejön. De keresd tovább a kifogásokat nyugodtan, hogy miért deviancia az, hogy egy természetes dolgot természetesen, és nem tabuként kezelünk.
35/37 anonim válasza:
Felteszem nagyon szoros a kapcsolatod az anyáddal, különben ez zavarna. Nem valami prüdéria miatt, hanem azért mert az emberek többsége tiszteletben tartja a felnőtt élet magánszféráit. A szexuális élet is ilyen dolog. Nem prüdériából hanem diszkrécióból és tapintatból nem érdekel, hogy a felnőtt gyerekem vagy az anyám hányszor kefél egy héten. Nem tartozik rám akármilyen szoros és jó viszonyban vagyok vele. És igen meg tudom érteni hogy a barátod ezt furcsállja mivel arra gondol hogy most akkor a barátnője anyja nyomon tudja követni hogy éppen mikor baszta meg a lányát. Igen ez tényleg bizarr és zavaró.
36/37 anonim válasza:
"természetes dolgot természetesen"
Azért természetes, mert te azt mondod? Kérdezz meg egy pszichológust.:))
37/37 anonim válasza:
Ugyanolyan furcsa, mint egy boltból vásárolni.
Ne beszéljünk félre!
Nem ellenőrzik egymást, nem azért ez a rendszer, de miért is kéne dugdosni mindkettőjüknek a sajátját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!