Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ilyen szinten...

Szerintetek ilyen szinten beleszólhat az életembe?

Figyelt kérdés

Fél évre hazaköltöztem a szülõi házba, hogy nyugodtan felkészülhessek az államvizsgáimra. Úgy tûnt eleinte, hogy jó a döntés, aztán Anyám elkezdett beleszólni a privát dolgaimba elég rendesen. Már korábban is piszkálta a párkapcsolataimat, ha neki nem tetszett adott esetben a választásom. Most meg szinte rám tapad, hogy biztos nem oda megyek, ahová mondom, vagy miért megyek ide vagy oda stb. (Hozzáteszem, senki nincs az életemben.)Mindezt úgy teszi, hogy közel vagyok a harminchoz, és csak ideiglenesen vagyok otthon. Magyarul azzal cseszeget, hogy ne legyen senkim most, amíg le nem teszem a vizsgáimat. Mintha ezt csak úgy tudná irányítani az ember...

Amúgy a Szüleim nagyon jó emberek, de fura módon mintha mindig bûntudatot akarnának bennem kelteni, ha van pasim.

Mit gondoltok errõl?

Köszönöm.

27/N

2017. febr. 10. 20:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%

Akkor szólhat bele, ha hagyod.

Jó lenne már ha felnőnél. Mondd meg neki, hogy nincs kapcsolatod, de ha esetleg menetközben lesz, abban az esetben úgy és akkor fogsz vele találkozni, amikor neked jól esik, mivel nagykorú vagy.

Ámen.

2017. febr. 10. 21:04
 12/20 A kérdező kommentje:
Jogi egyetem. 4 államvizsga...
2017. febr. 10. 21:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a szülő gyakran van pótpárkapcsolati viszonyban a gyerekével, és meg akarja tartani magának.
2017. febr. 10. 22:10
 14/20 anonim ***** válasza:
60%
"Fél évre hazaköltöztem a szülõi házba, hogy nyugodtan felkészülhessek az államvizsgáimra" Ez azt jelenti, hogy eddig eléggé zürös, zavaro körülmények között voltál? Lehet, hogy anyádnak nagyon igaza van?
2017. febr. 10. 22:37
 15/20 A kérdező kommentje:

#24:

Rengeteget dolgoztam, (szálloda, idegenforgalom), nem volt időm semmire. Egyedül béreltem egy kis lakást, a magam ura voltam.

2017. febr. 10. 23:39
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
#15! Te belelátsz a jövöbe, hogy "#24: "-nek irsz? Vagy ennyire zaklatott vagy?
2017. febr. 10. 23:43
 17/20 A kérdező kommentje:
Elírás pusztán.
2017. febr. 11. 00:10
 18/20 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, semmilyen szinten sem szólhat bele az életedbe, túl azon, amit magad megengedsz. Ennyi. Én mondjuk tegnapelőtt léptem volna le a helyedben.
2017. febr. 11. 00:50
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én a rázósabb vizsgák előtt amúgy is olyan ingerlékeny voltam, hogy nagyon pórul járt volna, aki a legérzékenyebb dologban, a párkapcsolati dolgokban piszkálni kezd.

Mindannyiunk szerencséjére szüleimnek ilyen eszébe sem jutott.

2017. febr. 11. 01:22
 20/20 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát.
2017. febr. 11. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!