Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megszakítani szülővel a...

Megszakítani szülővel a kapcsolatot azért mert?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok sajnos eddig kellett türnöm anyagi okok miatt a viselkedését. Párom nem volt akihez elköltözhettem volna. Gyerekkoromtól kezdve erzelmileg zsarolt. Mindenen képpes veszekedni ami nem úgy történik ahogy ő eltervezte. Szerinte neki sohasem segít senki de pl. Takarításnál, ruhaterítésnél mindenbe belekötött hogy semmit nem csinálok jól.Hogyha vele lesz valami mi lesz velem stb.Szóval mióta elköltöztem jobban érzem magam, úgy érzem nem szeretek hazamenni. Akik voltak ilyen helyzetben megszakítottak a kapcsolatot vagy párszor hazamentek?
2017. febr. 4. 09:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
elég öneállótlan lehetsz 30évesen...már ne is haragudj b+....
2017. febr. 5. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!