Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet Ennyire sóher az apám?

Hogy lehet Ennyire sóher az apám?

Figyelt kérdés

Az egéz házban mindenhol van wifi ,csak a szobámban nem.Annyira utálom.!Már annyiszor könyörögtem neki hogy vegyen az én szobámba is egyet , de nem hajlando .Inkabb kaptam egy tabletet , amit kb. Semmire sem tudok hasznalni wifi nélkül.A szobámba árválkodik egy kiseljtezett gép, amin még xp van, szintén wifi nélkül!

Hogy értessem meg vele hogy szügségem van az internetre???

Még nappalin sincs ahol nyugodtan tudnám,fogni a netet😩😪

2017. jan. 31. 17:40
1 2
 11/17 Varga Péte4 ***** válasza:
97%
Próbáld meg a routert áthelyezni - már amennyire a vezetékek enedik - lehet, hogy segít.
2017. jan. 31. 18:18
 12/17 anonim ***** válasza:
57%
Nálunk sincs mindenhol wifi mert hatalmas házunk van, szóval vettem egy routert. Nem apád a sóher, nem lehet minden modemmel minden szolgáltatóval ugyanolyan erősségű internetet elérni.
2017. jan. 31. 18:36
 13/17 anonim ***** válasza:
96%

"""Egyébként egy router kb 3000ft?????

Mert akkor veszek egyet , de pár ezer ft-ért lehet korlátlant kapni????"""" Heeee??? Mivaaaan?

Te biztos arról beszélsz, hogy nem elég erős a wifi jel?

2017. jan. 31. 18:50
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

Nalunk a foldszinten a nappaliban van a router, de az emeleten a tavolabbi szobaban mar nincs jel, plane a tetoterben. En ugy oldottam meg hogy vettem egy repeatert, beraktam oda ahol meg eppen volt jel. Igy mindenhol foghato.

Bar ahogy kiveszem a szavaidbol, nem vagy egy informatikai zseni, nem nezem ki beloled hogy be tudsz egy ilyet konfiguralni.

2017. jan. 31. 19:30
 15/17 anonim ***** válasza:
97%

Most komolyan miről beszéltek??

Családi házas övezetben lakom, és legalább 8-10 szomszéd WIFI-je bejön a gépemen!

Kamuzik a kérdező, ill. semmiféle alapismeretei sincsenek!

2017. jan. 31. 21:54
 16/17 anonim ***** válasza:
itt a tetoterben nekem is bejon vagy 10 wifi-jel, csak a sajat nappalimban levo routernek a jele nem :) Ez van, betonvas fodem, 2x is, plusz beton lepcso, szinten jol bevasalva. Arnyekol.
2017. jan. 31. 23:02
 17/17 anonim ***** válasza:
40%
Jaj mindjárt megsajnállak, kis hisztikirálynő..
2017. febr. 1. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!