Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kaphatna az apám észbe?

Hogyan kaphatna az apám észbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 éve hogy meghalt az édesanyám és édesapám aki állítólag nagyon szerette az én anyámat a temetés után egy héttel már új nővel jelent meg a házunkban.. A nő kiturt minket a házunkból, az apámat ellenünk fordította, pénzeket követelt olyan dolgokért amit nem én használtam mert már nem is laktam otthon (villany,gáz stb.)... Végül sikerült el adni a házunkat mindenki ment amerre látott. Azóta sokszor hívogattak hogy adjak nekik teljesen jogtalanul pénzt, mindig kitaláltak valamit mit kéne fizessek... Mielőtt apu megismerte volna ezt a hadne mondjam micsoda undorító fajzatot soha nem volt ilyen... A nő nem dolgozik azóta sem.. Van 2 kisgyereke és minden pénzt elbasz. Nekem szükségem lenne az apámra hiszen még is csak egyedül maradtam. :( a barátom szüleinél lakom és lassan 5 hónapja nem tudok róla semmit

Akinek van ötlete segítsen. Hogyan tudnám neki megmagyarázni hogy egy ... al él együtt? Előre is köszönöm

2017. jan. 22. 11:35
 1/5 anonim válasza:
22%
Térj a lényegre. Mond el, hogy látod te ezt az egészet.
2017. jan. 22. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Nehezen. Apád valszeg kapcsolatfüggő, nem bír egyedül maradni még rövid időre sem, bármit megtesz azért, hogy ez a r!banc ne hagyja el. Akármit magyarázol neki, nem tud a saját árnyékán átlépni, szakember kéne neki, hogy segítsen ebben. Max annyit tudsz tenni, hogy megszakítod KETTEJÜKKEL a kapcsolatot, a rihonyát elküldöd a búsba, ha hívogat, apáddal meg csak négyszemközt találkozol.
2017. jan. 22. 11:45
 3/5 anonim ***** válasza:

És apáddal milyen volt a kapcsolatok a anyukád halála előtt? vagy a családi kapcsolatok?

Előtte is rossz volt?

2017. jan. 22. 12:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Anyum halála előtt apum kint dolgozott külföldön nem nagyon beszélt velem apu csak inkább anyummal. Kint meg is csalta anyut. Akkor mindenki haragudott rá de megbocsátottunk. Akkor megigérte hogy soha többet nem fog ilyet tenni. Anyu halála után meg megigérte hogy nem fog minket elhagyni és összetartunk. :( azóta se
2017. jan. 22. 12:34
 5/5 anonim ***** válasza:
hát akkor ezek szerint előtte sem volt jó a helyzet és az ígéretét sem tartotta... nemtudom, azt gondoltam, hogy előtte jó volt a dolog, és anyukád halála úgy összetörte, hogy megzavarodott...
2017. jan. 22. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!