Hogyan kaphatna az apám észbe?
Sziasztok!
1 éve hogy meghalt az édesanyám és édesapám aki állítólag nagyon szerette az én anyámat a temetés után egy héttel már új nővel jelent meg a házunkban.. A nő kiturt minket a házunkból, az apámat ellenünk fordította, pénzeket követelt olyan dolgokért amit nem én használtam mert már nem is laktam otthon (villany,gáz stb.)... Végül sikerült el adni a házunkat mindenki ment amerre látott. Azóta sokszor hívogattak hogy adjak nekik teljesen jogtalanul pénzt, mindig kitaláltak valamit mit kéne fizessek... Mielőtt apu megismerte volna ezt a hadne mondjam micsoda undorító fajzatot soha nem volt ilyen... A nő nem dolgozik azóta sem.. Van 2 kisgyereke és minden pénzt elbasz. Nekem szükségem lenne az apámra hiszen még is csak egyedül maradtam. :( a barátom szüleinél lakom és lassan 5 hónapja nem tudok róla semmit
Akinek van ötlete segítsen. Hogyan tudnám neki megmagyarázni hogy egy ... al él együtt? Előre is köszönöm
És apáddal milyen volt a kapcsolatok a anyukád halála előtt? vagy a családi kapcsolatok?
Előtte is rossz volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!