Hogyan vegyem rá?

Figyelt kérdés
15eves lany vagyok, es szeretnem, ha fekete lenne a hajam. Mar unom ezt a sotetbarna szinu hajamat ,de komolyan.(alap hajszinem) kek szemem van ,vilagos borom,es nagyon tetszik a fekete haj. Hogyan vegyem ra anyumat ?:)

2017. jan. 30. 19:59
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
A hajam mar felfele tort szoval nem csak 10cmt kene belole vagatni. Mar azon gondolkozom hogy levagom a hajam kopaszra es parokat teszek fel ra XDD
2017. jan. 30. 22:15
 22/30 anonim ***** válasza:
23%

Osztálytársamnak kékesfekete hajszínezővel volt festve sötétbarna haja. 2-3 hónap alatt teljesen kijön.

[link]

2017. jan. 30. 22:21
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen rossz állapotban van a hajad mi a bús pitsáért nem ápolod? Elmész fodrászhoz, kivágja a törött részeket és közben megkéred hogy regélje el neked hogyan meg mivel ápold. Ápolatlan sérült hajat még vegyszerekkel is bombázni... Hát akár tényleg le is borotválhatnád.
2017. jan. 30. 22:36
 24/30 anonim ***** válasza:
56%
"Hat nemtudom utalom ezt a hajszint nagyon sotet barna :( csunya toredezett, vastag,suru, nagyon gondor, egyszeruen kezelhetetlen..." Na nekem hasonló hajszerkezetem van és a fekete festék tönkre vágta, pedig drága, nem drogériás festéket használtam. Színezővel próbáld, ahogy írták. De látom már sokan leírták, hogy miért nem jó a fekete hajfesték. Nem baj, én sem hallgattam a tanácsokra. :/
2017. jan. 30. 23:32
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, világos a bőröd, kék a szemed... te komolyan ehhez akarod feketére festetni a hajad? Tudod, hogy fogsz kinézni? Mint egy beteg halálmadár. Még nem láttam embert, akinek ez a kombináció jól állt volna. Na, jó, talán egy énekesnőt, de amikor kisminkelnek, hozzá tökéletes kontúrral, akkor könnyű jól kinézni, de egy hétköznapi embernek? Ne már!

Arról nem beszélve, hogy milyen állapotban van most a hajad. Ha erre még rámész feketével, főleg ha valami gagyi drogériással, akkor minden lesz a hajad, csak szép nem. Már pedig egy fekete hajat extrán kell ápolni, hogy egészséges és csillogó legyen, mert a feketénél ez duplán fontos, különben nagyon igénytelen hatást fog kelteni.

2017. jan. 31. 09:28
 26/30 Andi80018 ***** válasza:
87%
Mitől van ilyen rossz állapotban a hajad egyébként? A vasalást, felejtsd el szerintem, gondolom azért tört el így. Keress egy jó fodrászt, aki vág neked egy vagány, rövid frizurát és ellát ápolási tanácsokkal. Ha a lányom lennél, már rég elvittelek volna jó helyre, ahol helyre rántják a séródat. Annál kevés igénytelenebb dolog van, mint a szarrá száradt, töredezett haj. Ja, a feketét én sem ajánlom, nekem évekig volt, öregít.
2017. jan. 31. 18:14
 27/30 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! :)

Utolso: nem tetszik a rovid haj,es egyebkent nem is all jol:S es nagyon rovidre kene levagni akkor a hajam, a toredezesek miatt..:(

2017. jan. 31. 18:29
 28/30 Andi80018 ***** válasza:
100%
Hát akkor nem kellett volna széjjel cseszni! :-) Még jó lehet neked ez a keratinos kezelés, vagy egyéb hajregeneráló kezelés, profi fodrásztól.
2017. jan. 31. 20:01
 29/30 anonim ***** válasza:
ugyanennyi voltam mikor kékesfekete lettem, most 25 vagyok. most sem bánom!! a szemem kék, a hajam kékes fekete, az eredeti barna volt. sokkal jobban áll, nem csak szerintem, mások szerint is. szinezőt sose használtam, csak festéket. nem is értem ezt a "fekete roncsolja legjobbant" mivel a fekete csak befogja, de a szőke pl. leszívja, tehát sokkal károsabb.
2017. jan. 31. 21:44
 30/30 anonim ***** válasza:
52%

Ha anyud azt mondja nem, akkor nagy valószínűséggel nem véletlen.

Töredezett haj ellen nem nagyon tudsz mit tenni, arra egy megoldás van, az olló. Menj fodrászhoz, mondd, hogy annyit vágjon, amennyit muszáj, hidd el, egy rövidebb, de egészséges haj 100x szebb, mint egy hosszú, agyontöredezett. Utána ápolgasd a hajad, és kerüld a hőt. Festeni elég lesz, majd ha őszülsz.

Off: tudom, nem én írtam ki a kérdést, de köszönöm, hogy elolvashattam azokat a kommenteket ahol leszólják a sötét haj - világos bőr kombinációt.

Üdv: egy (természetes) feketés-sötétbarnás hajú, zöld szemű, falfehér lány :)

2017. febr. 1. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!