Hogyan vegyem rá?
Osztálytársamnak kékesfekete hajszínezővel volt festve sötétbarna haja. 2-3 hónap alatt teljesen kijön.
Azt írod, világos a bőröd, kék a szemed... te komolyan ehhez akarod feketére festetni a hajad? Tudod, hogy fogsz kinézni? Mint egy beteg halálmadár. Még nem láttam embert, akinek ez a kombináció jól állt volna. Na, jó, talán egy énekesnőt, de amikor kisminkelnek, hozzá tökéletes kontúrral, akkor könnyű jól kinézni, de egy hétköznapi embernek? Ne már!
Arról nem beszélve, hogy milyen állapotban van most a hajad. Ha erre még rámész feketével, főleg ha valami gagyi drogériással, akkor minden lesz a hajad, csak szép nem. Már pedig egy fekete hajat extrán kell ápolni, hogy egészséges és csillogó legyen, mert a feketénél ez duplán fontos, különben nagyon igénytelen hatást fog kelteni.
Koszonom a valaszokat! :)
Utolso: nem tetszik a rovid haj,es egyebkent nem is all jol:S es nagyon rovidre kene levagni akkor a hajam, a toredezesek miatt..:(
Ha anyud azt mondja nem, akkor nagy valószínűséggel nem véletlen.
Töredezett haj ellen nem nagyon tudsz mit tenni, arra egy megoldás van, az olló. Menj fodrászhoz, mondd, hogy annyit vágjon, amennyit muszáj, hidd el, egy rövidebb, de egészséges haj 100x szebb, mint egy hosszú, agyontöredezett. Utána ápolgasd a hajad, és kerüld a hőt. Festeni elég lesz, majd ha őszülsz.
Off: tudom, nem én írtam ki a kérdést, de köszönöm, hogy elolvashattam azokat a kommenteket ahol leszólják a sötét haj - világos bőr kombinációt.
Üdv: egy (természetes) feketés-sötétbarnás hajú, zöld szemű, falfehér lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!