Mit szólnátok? Ha elengednétek a lányotokat bulizni, majd másnap tudnátok meg, hogy ez egy "kamionosok és k_rvák" elnevezésű buli volt, és ő ennek megfelelően be is öltözött.
Pont arról van szó, hogy benne van a hajlam, nem érted?
Én nem öltözök be olyannak, amit rühellek, csak olyannak, amit kedvelek valamennyire, még ha nem is fogok teljesen azonosulni vele teljesen. Szuperhősök esetében ez mondjuk nem is lehetséges, prostinál azért könyebb a helyzet.
Nem fogok köcsögnek vagy köcsögök és stricik bulira menni csak úgy diliből, ha teljesen kiráz a hideg a tudattól is, hogy én köcsög legyek.
Ha őket is kirázná a hideg a tudattól, hogy k_rvák legyenek, nem öltöznének be neki.
Mellesleg általábosban mi ilyen farsangi beöltözéseknél utánoztuk is azt, aminek beöltözünk, a pókemberek mondjuk ugráltak... akkor a prosti lányod majd lovagol a pasin úgy, hogy közben rajtuk van a gatya? meg "kicsit smárolnak csak"
:DDDDDDD röhejesek vagytok
Látom előző te nagyon suta vagy és nagyon nem akarod megérteni.
De gondolom radioaktív fókának beöltözve ugyan olyan aggodalommal engednéd el, mint egy olyan buliba, ahova tangabugyiba kell menni... mert igen, halottam már ilyen habparty-ról is, gondolom ugyan olyan mértékű a kettő a számodra
végül is beöltözés mindkettő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!