Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti engednétek, hogy a...

Szülők, ti engednétek, hogy a fiatok barátnője hozzátok költözzön?

Figyelt kérdés
Három hónapja vannak együtt. A csávó dolgozik ugyan, de nem korai kicsit egy idegent így beengedni egy család életébe?? Azért lenne rá szükség, mert a csajt a főbérlő kitette az albérletből, a pasit meg már jóval előtte kitiltotta. Addig lakna ott amíg nem talál új albérletet.

2017. jan. 22. 19:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%

A "pasi" sem lakhatna többet ott, csak vendégként jöhetne, ha valahonnan ki lett tiltva. Bár nem úgy fogom nevelni a gyerekemet.

De neked ez mit számít? A szülők ugyanúgy oda fogják engedni, ha eddig megtették volna, csak azért, mert néhányan a neten nemet mondtak.

2017. jan. 23. 17:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Én még nem vagyok szülő, de mivel nekem annyit se enged apám, hogy a barátom itt aludjon, ezért én tudom, ez milyen szörnyű és kínos. Tehát ha szülő leszek, engedni fogom, ha ilyen eset lép fel. Persze nem örökké, max fél évig. Utána azért noszogatnám, de utcára nem tenném.
2017. okt. 23. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!