Ismertek olyan esetet, amikor a gyerek szólt a gyámügynek, rendőrségnek, tanárnak stb. , hogy verik otthon?
Nem is értem az ilyen szülőket! Életre valók,csak nem erre! Felakasztanám mind,amelyik gyereket bántalmaz!
Majd vénségükre háláld meg nekik! Fetrengjenek a sz@rjukban,én biztos nem ápolnám!
Nem érdemelnék meg!
Kb. 7-8 évesen megkérdezte az alsó osztályos egyik tanárnő, hogy apám bántott-e, miután lila ujjfoltokkal a nyakamon és monoklival mentem be... Előzmény annyi, hogy a leckefüzetembe beírták, hogy beszélgettem a tanárral párhuzamosan, ejnye.
Én igent mondtam, nem csináltak semmit, a másik tanárnővel megbeszélték a helyzetem, de pletykálkodáson és szörnyülködésen kívül nem tettek mást.
" azonnal elveszik, ebben #2-esnek igaza van, bármennyire is lehurrogják."
Igen, csakhogy az elvevés és hivatalos gyámság megszüntetés nem ugyanaz. Az utóbbi időbe telik, minden ügyintézés.
Én egyszer voltam tanúja ilyesminek.
Kislányommal feküdtem kórházban a fertőzőn egy ronda hasmenéssel.
Szomszédos kórteremben egy roma anyuka a volt a babájával.
Este mondta az ápoló, hogy ne ijedjek meg, ha reggel kiabálást hallok, mert tuti cirkusz lesz.
Mondta, hogy nem törődik rendesen a kicsivel az anyja, napok óta nem fürdette meg, stb. és a kórház szólt a gyámügynek, aki reggel jön és akkor fogja az anya megtudni, hogy bár kiengedik őket, ahogy ígérték, csak ő megy, nem viheti magával a kicsit.
Szóval esetenként tényleg gyorsan dolgoznak, én csak ennyit láttam belőle.
Kedves 23.-as, akkor olvasd el kérlek újra a hozzászólásomat, mert én sem azt írtam, hogy megszüntetik a gyámságot.
Egyébként nem takarító vagyok, de gondolom ilyen szövegértési képességekkel pont magadból indultál ki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!