Szülők! Vennétek a fiatoknak 32 ezerért ilyen fejlhallgatót?
2017. jan. 15. 20:03
11/37 anonim válasza:
Venne a tököm. A hozzá való telót is sokallom egy kölyöknek.
12/37 anonim válasza:
Én vagyok a "gyerek" de én sem venném meg.
Sem magamnak, se ha lenne gyerekem.
Dolgozzon, maximum belepótolnék - de ha már ennyit költ, akkor se a márkára, hanem inkább a minőségre menjen.
13/37 anonim válasza:
Mivel sok ilyen kerdes hasonloan van megfogalmazva, igy gondolom hogy ez is egy ujabb provokalas ugyanattol a kerdezotol.
14/37 anonim válasza:
Ha már költenék, akkor Sennheiser fejhallgatót vennék. Nagyon jó minőségűek. A másik érv még: Lehet hozzá kapni fülpárnát (igaz az sem olcsó hozzá). Ez azért fontos, mer általában még a márkás fejhallgatókon is a tönkre megy. Elérik a műbőr anyag, illetve, szétválik a varrásoknál, hegesztéseknél. Nem lehet beszerezni hozzá fülpárnát.
16/37 anonim válasza:
Francokat, magamnak se vennék, inkább egy sennheisert vagy logitech-et,(vagy utcainak sony-t, amennyit azt cipeli az ember nem hosszú életű) ők még nem csak a szótárban látták a minőség kifejezést.
17/37 DuplaKV válasza:
Nem. Léteznek jobb minőségű fejhallgatók (néha jóval olcsóbban). Ha pedig a gyerek mindenképpen ehhez ragaszkodik, akkor gyűjtse rá össze a pénzt.
18/37 anonim válasza:
Nem!
Amúgy meg mi a szarhoz akarod használni?
19/37 anonim válasza:
Nem.
Különben is, ne Apple cuccot vagyen, hanem Sennheisert. (fejesek közül a másik nagy kedvencem a Sony)
20/37 anonim válasza:
Ha hangmérnöknek tanul, akkor igen. Egyébként zenehallgatásra nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!