Szerintetek mit kellene tennem?
Az anyám nem hagy engem békén.
Folyton belémköt, és olyanokat mond, hogy meg fog ölni, meg, hogy nem kellett volna megszülni, az apámnak sem kellettem, miattam mentek szét, meg még hogy úgy utál mint a rakás sz,rt, és amint talál munkahelyet itthagy, azt mondja ő 16 évig nevelt, mostmár nem érdekli az életem bárcsak megdögölnék
Én ezt 3 órán keresztül hallhattam, aztán elkövettem azt a hibát, hogy viaazaszoltam.
Ezután a nagyimnak azt mondta, hogy én nekimentem, holott, én csak kiabáltam.
Ma valami udvarlójával beszélt telefonon, valamilyen oknál fogva az én szobámban, majd amikor közöltem, hogy tanulni szeretnék, menjen ki azt mondta, mi van nekem nem lehet udvarlóm? Bznál velem, te anomita g...i.
Ezt már én már nem Bírom tovább.
Az apámhoz nem mehetek, mert drogozik, állami gondozásba meg nem akarok menni.
A héten egy csomót találtam a hónaljamban, erre el kezdett velem orbitálni, hogy én mindig beteg vagyok, takarodjál el egyedül orvoshoz stb.
Állandóan a merevedésemmel van elfoglalva, kitalálta hogy impotens vagyok, mert a gatyáimban nem talált foltokat....
És hiába mondom neki, hogy a férfiasságomnak nincs semmi baja ő nem hiszi el.
Soha nem dícsért meg semmiért.
Szinte mindig 5-öst hozok a suliból, de ha néha előfordul egy hármas akkor régebben megvert.
Ma reggel 8órakkor ordibálva keltett, hogy menjek ki fát behordani, meg havat lapátolni.
Ez normális?
Hétfőn dolgozatot írok de nem tudok tanulni.
Nem engedi meg még azt se, hogy barátkozzak.
Én már nem Bírom tovább.
Inkább megölöm magam.
Mit csináljak??
Én így már nembírok élni.

Mit érnék el vele?
16 vagyok, ha az igazgató szól a gyámügynek 2 évig állami gondozásba kerülnék...
Az még ennél is rosszabb lenne....

Utolsó jó nagy hülyeséget írtàl...milyen kaja közbe!?! Ez nem egy csalàd aki együtt reggelizik vasàrnap reggel...beszélgetni...meg hogy szereti...nehogy màr szegény gyerek nyalizzon...az apja drogozik, mit beszéljen vele?!?
Kérdező!! Fordulj egy osztàlytàrsad szülőjéhez pl.vagy egy rokonhoz. Nagyon sajnâllak!!

Szia! Az iskoládnak nincs kollégiuma?
Ha lenne oda bemehetnél a hét folyamán, lenne időt tanulni és minimalizálhatnád az anyukáddal töltött időt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!