Mi vehette rá anyát arra, hogy csak ennyi idő után mondta el, hogy akit eddig az apámnak hittem, valójában nem az igazi apám? 17/F
Szerintem is kamu.
Mint ahogy gyakorlatilag az összes olyan kérdés, ahol erkölcsi ítéletet várnak és csak a kérdés van kiírva, semmi magyarázat nincs alatta, no meg a kérdező sem reagál a válaszokra.
Ha ez egy valóságos eset lenne, akkor a srác leírta volna, hogy mik a körülmények:
1. Anyja megcsalta a férjét, tehát a férj sem tudta, hogy nem ő a gyerek apja. De akkor a miértre adódik a válasz: nem akarta, hogy a férje is megtudja.
2. Kicsi korában elváltak a szülei, hamar összejött ezzel a másik férfival. Ez kevésbé valószínű, mert a gyerek nevét ilyenkor nem szokták megváltoztatni a nevelőapa nevére.
3. Egyéjszakás kalandból vagy nős férfitől lett, de mire megszületett volna, megismerkedett egy másik férfival, aki vállalta a babát, nevére vette és együtt fölnevelték.
Vagy valami egyéb história.
Fölvetette volna a kérdező azt is, hogy nevelőapja miért tartotta ugyanígy tévedésben. Hiszen (ha ismeri a nevelőapját), akkor valójában ketten titkolták el ezt előle, nem csak az anyja.
Megjött Goldmund nyomozóó! Yee!
Nem ismerem a srácot, de nem mindenki írja ki feltrétlen magából a problémát, mert attók, hogy rossz helyzetben van, átlátja, és nem akar itt locsifecsizni. ;)
Beleképzelem magam egy anya helyébe, akinek születik egy gyereke valakitől, majd felneveli valaki mással. Nekem bűntudatom lenni ebben a szituban.. Tökmindegy, hogy megcsalásból vagy bármi másból jött a gyerek.
"Beleképzelem magam egy anya helyébe, akinek születik egy gyereke valakitől, majd felneveli valaki mással. Nekem bűntudatom lenni ebben a szituban.. Tökmindegy, hogy megcsalásból vagy bármi másból jött a gyerek.
"
Miért, ki ellen vétkezett egy ilyen szituban az anya, ha nem a nevelőapa átveréséről van szó?:-)
Szerintem értékeld anyukád őszinteségét, hogy legalább most elmondta. Én 25 vagyok, de 22 évesen vágta a fejemhez apám egy vita folytán, hogy lehet nem is ő a vérszerinti apám. Anyám azóta sem szól a témában semmit, egyszerűen nem lehet kihúzni belőle az igazat. Ráadásul a háziállataimmal is kegyetlenkedett (a kutyámat elvitte és kitette a semmi közepén, sohasem lett meg, 6 évvel az eset után tudtam meg, hogy nem magától szökött el, most a macskám is eltűnt, beteg volt már, de attól is félek, hogy az ő keze van benne). Bármit kinézek már belőle, és ő semmire nem mond semmit, bár ha mondana, már akkor sem hinném el neki.
Szóval értékeld, hogy neked legalább bevallotta az igazságot. Én csak találgatok nála évek óta, hogy mi lehet az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!