Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogos a kiakadásom?

Szerintetek jogos a kiakadásom?

Figyelt kérdés
Már 3-4 éves korom óta küzdök egy betegséggel (amiről elég annyit tudni hogy teljesen kihullott tőle a hajam, emiatt elég nagy önékelési problémáim vannak). A probléma az, hogy emellett még támogató háttér sincs mögöttem. Nem vagyok követelőző de szerintem egy kis odafigyelést és türelmet megérdemelnék, pláne a saját anyámtól, elvégre egy beteg gyerekkel kicsit másképp kell bánni. Mivel elég csendes vagyok nem hiszem hogy túl sok gondot okoznék, mégis úgy érzem hogy teher vagyok a számára, mert valahányszor beszélnék neki erről eltereli a temat valami hülye sorozatra, vagy sajnos mar az is előfordult hogy grimaszolt mikor azt hitte nem látom.

2017. jan. 9. 15:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
42%

"Nem vagyok követelőző de szerintem egy kis odafigyelést és türelmet megérdemelnék, pláne a saját anyámtól, elvégre egy beteg gyerekkel kicsit másképp kell bánni"

Akkor talán nem jelenidoben kellett volna írni

2017. jan. 9. 20:00
 22/23 A kérdező kommentje:
Igaz bocsánat 😉
2017. jan. 9. 20:04
 23/23 anonim ***** válasza:

Azért megnézném, hogy akik itt osztják az észt, hogy semmi ez a probléma, meg élj teljes életet, mit tennének, ha holnap úgy ébrednének, hogy nő létükre kopaszok, és ezentúl mindig ez lesz.

41 éves vagyok, 10 éves korom óta szinte mindig kopasz vagyok, tudom, miről beszélek. Az életben többnyire én is ezt kapom "bátorításul", hogy örüljek, hogy ez a bajom, nem vak vagyok vagy hasonló. A vicces, hogy pont olyanok mondják ezt, akik 37 évesen azon sírnak, hogy felfedeztek a frizurájukban egy ősz hajszálat, vagy hogy zsírosodik a hajuk. Komolyan, képesek nekem, akinek hajam sincs nő létemre azon agonizálni, hogy 3 nap múlva újra hajat kell mosni, mert bezsírosodott a hajuk.

Kedves Kérdező, szerintem nálam jobban senki nem ért meg, én pontosan tudom, mi fáj, és nem söpröm le az asztalról a problémádat. De sajnos, én is azt tapasztaltam, hogy más ezt teszi. Ezért ne várj senkitől igazán megértést, hanem próbáld kihozni az életedből a maximumot. Légy csinos, építgesd az önbizalmad. Nekem ez nem igazán sikerült, de nem vagyunk egyformák. Van, aki erősebb. Nekem soha nem lett senkim, mert annyira nem volt önbizalmam, viszont ismerek nem egy olyan esetet, ahol férj, gyerekek lettek. Szóval még fiatal vagy, sikerülhet.

2017. márc. 9. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!