Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy magyarázzam el neki,...

Hogy magyarázzam el neki, hogy nem az enyém volt?

Figyelt kérdés
Pénteken nekünk kellett utolsó óra után kiszedni a szemetet a padokból és az egyik padban találtam egy üres dohányzacskót és pár hüvelyt (felnőttképzés van a sulinkban és 8-13 óráig övék a termünk, mi csak 7-8. órára mehetünk be oda). Elfelejtettem kidobni, mert siettem a buszra, anyu meg ma megtalálta a zsebemben, és nem hiszi el, hogy nem az enyém (egyszer már lebuktam dohányzással, de akkor megígértem neki, hogy soha nem fogok cigizni többet). Mit tegyek?
2017. jan. 8. 17:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%

Én se vagyok tökéletes, de nekem is életszerűtlennek tűnik, hogy valaki a zsebébe rakja a padból kiszedett szemetet. Ha valaki ceruzát hegyezett volna ott és a forgács+grafitpor lett volna ott, vagy egy nedves almacsutka, vagy egy ragadós rágó, vagy egy félbehagyott vajas kenyér, vagy bármi, ami ragadós vagy kenődős, ugye azt nem tetted volna a zsebedbe? Nem tudom, máskor hol keresel kukát, de életszerűbb lett volna, hogy vagy otthagyod, vagy kézben viszed, amíg egy kuka (vagy az utcán, buszállomáson egy szemetes) nem kerül az utadba és akkor beledobod.

Tényleg nem a tiéd volt (amíg meg nem találtad), de erős a gyanúm, hogy azért nem dobtad ki, hátha egyszer még lesz alkalmad elszívni. Aztán megfeledkeztél róla és lebuktál. Ez van, ezt tényleg nehéz kimagyarázni.

2017. jan. 9. 14:29
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
Én elég szórakozott vagyok, rendszeresen elviszem mások tollait, szerszámait, kulcsait stb. Így én ezt is simán el tudok képzelni. Nyálkás dolgokat valóba nem teszek zsebre de az ilyesmi ugye száraz.
2017. jan. 9. 14:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Mit lesz alkalma elszívni Goldmund? A hüvelyt magában vagy a zacskót? :)
2017. jan. 9. 16:28
 14/16 anonim ***** válasza:
45%
Hát ha hüvelyt nem is szívok de az ellentétére már volt példa.
2017. jan. 9. 16:29
 15/16 anonim ***** válasza:
gyújts rá, most már úgyis mindegy
2017. jan. 9. 16:59
 16/16 anonim ***** válasza:

ma 16:29

Azt akarod mondani, hogy hüvelyt fújtál? :D Mert a szívásnak a fújás az ellentéte, nem pedig az, amire te gondolsz.

2017. jan. 9. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!