Hogy magyarázzam el neki, hogy nem az enyém volt?
Én se vagyok tökéletes, de nekem is életszerűtlennek tűnik, hogy valaki a zsebébe rakja a padból kiszedett szemetet. Ha valaki ceruzát hegyezett volna ott és a forgács+grafitpor lett volna ott, vagy egy nedves almacsutka, vagy egy ragadós rágó, vagy egy félbehagyott vajas kenyér, vagy bármi, ami ragadós vagy kenődős, ugye azt nem tetted volna a zsebedbe? Nem tudom, máskor hol keresel kukát, de életszerűbb lett volna, hogy vagy otthagyod, vagy kézben viszed, amíg egy kuka (vagy az utcán, buszállomáson egy szemetes) nem kerül az utadba és akkor beledobod.
Tényleg nem a tiéd volt (amíg meg nem találtad), de erős a gyanúm, hogy azért nem dobtad ki, hátha egyszer még lesz alkalmad elszívni. Aztán megfeledkeztél róla és lebuktál. Ez van, ezt tényleg nehéz kimagyarázni.
ma 16:29
Azt akarod mondani, hogy hüvelyt fújtál? :D Mert a szívásnak a fújás az ellentéte, nem pedig az, amire te gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!