Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy magyarázzam el neki,...

Hogy magyarázzam el neki, hogy nem az enyém volt?

Figyelt kérdés
Pénteken nekünk kellett utolsó óra után kiszedni a szemetet a padokból és az egyik padban találtam egy üres dohányzacskót és pár hüvelyt (felnőttképzés van a sulinkban és 8-13 óráig övék a termünk, mi csak 7-8. órára mehetünk be oda). Elfelejtettem kidobni, mert siettem a buszra, anyu meg ma megtalálta a zsebemben, és nem hiszi el, hogy nem az enyém (egyszer már lebuktam dohányzással, de akkor megígértem neki, hogy soha nem fogok cigizni többet). Mit tegyek?
2017. jan. 8. 17:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmondtad neki az esetet és ő nem hiszi el, akkor a további teednő: semmi.
2017. jan. 8. 17:46
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Tegyél rá magasról. Te tudod, hogy mi az igazság, más pedig ne érdekeljen.
2017. jan. 8. 17:57
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

De már beleőrülök abba, hogy minden nap suli után odanyújtom neki a kezem, hajam, ruhám hogy szagoljon meg, van-e cigiszagom (nincsen természetesen, mert nem dohányzom és az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó), erre egy ilyen miatt már flegmázik velem, meg a nővéremnek panaszkodik, aki azt se tudja mi a helyzet velem, de már okoskodik, hogy biztos a barátaim vittek ebbe bele, át kell íratni másik iskolába és akkor nem kell a cigizés és a barátaim miatt aggódni.

Anyu meg csodálkozik ha semmit nem mondok el neki, de hogy is beszélgethetnék vele normálisan, ha nem hiszi el az igazságot...

2017. jan. 8. 18:04
 4/16 anonim ***** válasza:
64%
Töltsd meg és szívd el; SZ@RJ LE MINDENT!!!!
2017. jan. 8. 18:04
 5/16 anonim válasza:
57%

megfogod betöltöd és elszívod az orra előtt

szerintem a hosszú élet titka: sz*rj le mindent úgy ahogy van

2017. jan. 8. 18:17
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

sajnos igazuk van az előttem szólóknak.

aki nem hisz neked azzal semmiről se kell beszélni.

keres valakit akivel lehet beszélni

de egy igaz barátot, ne valami drogos bandát szektát vagy ilyesmit mert akkor csak cseberből vederbe jutsz

2017. jan. 8. 18:32
 7/16 anonim ***** válasza:
39%
nem azért,de ki olyan hülye hogy takarításnál a cuccot a zsebébe rakja? vagy eleve a kezedben tartod vagy zacskóba dobod, ne csodáld ha anyád nem hisz neked, mert őszintén nekem is nehezen menne.
2017. jan. 8. 19:15
 8/16 A kérdező kommentje:
Teny es valo hogy hulye voltam amiert nem kerestem kukat, de amikor 5 percem van kierni a megalloba mert mas utan kell takaritani, olyankor nem igazan gondolkodom tisztan (termunkben meg nincs kuka, mielott valaki megkerdezne, hogy miert nem dobtam oda)
2017. jan. 8. 19:59
 9/16 anonim ***** válasza:
44%
hetesnek hiába magyarázol ilyesmit mert ő még soha életében nem hibázott...
2017. jan. 8. 20:34
 10/16 anonim ***** válasza:
49%
óó hibáztam már de soha nem raktam volna bele a másik szemetét a zsebembe, blööe inkább ott hagytam volna és akkor a többiek így jártak...
2017. jan. 8. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!