Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy már nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés
Nem rég vesztettem el a szüzességemet, és nem tudom, hogyan is közölhetném a szüleimmel. Tudom, hogyha jó a kapcsolat gyerek-szülő között akkor mindenképpen elkéne mondani. Nem régimódiak, és szerintem már sejtik is, hogy volt valami köztünk a barátommal. Félek a reakciójuktól. Szerintetek mit kéne tennem?
2017. jan. 7. 22:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%
Ne mondd el nekik semmiképpen se, egy idő után ha tudják hogy van fiúd akkor úgyis sejtik hogy mizu
2017. jan. 8. 00:00
 12/22 anonim ***** válasza:
80%

Ezt a szüleid hozzáállásához kell mérni.

Én anno anyunak elmondtam, hogy 15 évesen vesztettem, míg édesapám úgy tudja, hogy párom várt 18 éves koromig, még egyszer meg is köszönte neki, hogy várt rám :)

Tudni kell, hogy mi a határ az egyik ill. másik szülőnek, az alapján annyit mondani az igazságból, amennyit elbírnak.

28 éves vagyok, azóta együtt vagyok párommal, de édesapámnak nem mondtam semmit az igazságról. Igazából semmit se jelent már, nem jön fel ezzel kapcsolatban téma.

Akkor, tini koromban fontos volt, hogy anyummal megbeszéljem a helyzetet, neki elmondtam mindent, apu meg elég vaskalapos volt a lányával :) Az a lényeg, hogy megkedvelte azóta a párom, szerintem te se görcsölj ezen annyit.

Ha szeretnéd ezt mondjuk anyuddal megbeszélni, tanácsot kérni tőle, esetleg hogy jobban elengedjen a barátoddal, mert már komolyabb a kapcsolatotok, akkor mondd el neki. De most teljesen céltalanul bejelenteni, csak hogy tudjanak a helyzetedről szerintem felesleges. Ha már egy jó ideje jártok együtt, ahogy telnek az évek, nyilvánvalóvá válik, nem fog olyan szinten számítani ez már.

Neked kell eldöntened, hogy van-e célod azzal, hogy ezt elmondd nekik.

2017. jan. 8. 00:10
 13/22 anonim ***** válasza:
38%
Minek kell elmondani, eldicskedni vele? Ezt nem értem.
2017. jan. 8. 00:17
 14/22 anonim ***** válasza:
3%
Ha ilyen 14-16 éves vagy (na mennyi?),akkor inkább még magad elől is titkold el, mert ez a korosztály gyakorlatilag még egy gyereket takar....de szerintem te is beálltál a tini pi..csákhoz. :)
2017. jan. 8. 00:21
 15/22 anonim ***** válasza:
97%

Drága utolsó!

Látatlanba, légy oly kedves, ne ítéld már el.

Köszönöm.

Egyetértek a tizenkettes válaszolóval, fogadd meg a tanácsát!

2017. jan. 8. 01:06
 16/22 anonim ***** válasza:
97%

Nem kell elmondanod.

Ez csak a te dolgod, senki véleménye vagy troll kommentje nem számít :)

2017. jan. 8. 02:25
 17/22 anonim ***** válasza:
97%
Sosem értettem az ilyen kérdéseknél, hogy miért gyötrik magukat az emberek. Én elmondtam apámnak, de tőle nem is kellett tartanom. Ha viszont félsz a reakciójuktól, akkor miért muszáj elmondanod? Nem látom a logikát.
2017. jan. 8. 03:48
 18/22 anonim ***** válasza:
35%
Legközelebb, mikor édesanyád megy vásárolni és kérdezi, hogy hozzon-e valamit, mondd neki, hogy igen, egy csomag óvszer jól jönne.
2017. jan. 8. 07:59
 19/22 anonim ***** válasza:
78%
A fiatalok azt hiszik, hogy a szüzesség elvesztése valami nagy dolog, amit mindenképp meg kell osztaniuk másokkal. Hát nem, senkit nem érdekel, nem lettél ettől több.
2017. jan. 8. 11:07
 20/22 anonim ***** válasza:
Azert megneznem az ilyen kerdesek feltevoinek az arcat, ha anyuka es apuka ugy inditana a vasarnapi reggelinel legkozelebb, hogy "kislanyom, amikor eloszor lefekudtem apaddal...", vagy "oh, amikor eloszor lattam anyad melleit...". Na... szoval ha a szexhez eleg erettnek tartottad magad, akkor ideje lenne felfognod a privat szfera fogalmat is. Ez a te dolgod, nem az ovek, teljesen tisztaban vannak vele, anelkel is, hogy elmondad nekik. A felnottek ugyanis tisztaban vannak vele, hogy mas felnottek is szoktak hasznalni a nemi szerveiket.
2017. jan. 8. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!