Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy már nem vagyok szűz? Vagy ne mondjam el? Ők bíztak bennem.

Figyelt kérdés
A szüleim elutaztak egy időre még az őszi szünetben, én pedig otthon maradtam egyedül (eltudom látni magam egyedül, főzök, mosok, takarítok, ezzel nem volt baj). Eléggé unatkoztam már egyedül, ezért írtam a barátomnak, hogy nem lesznek itthon a szüleim a szünetben, és hogy unalmas egyedül, meg, átjöhetne egyik nap egy kicsit, persze csak ha neki is van kedve és ideje rá. Erre ő azonnal összecsomagolt és jött át hozzám. Azt mondta, hogy több napra is itt tud maradni (az ő szülei nagyon engedékenyek. Ez nem igazság :)). Végül is örültem neki, nagyon jól elvoltunk egész idő alatt. Első pár napban nem történt semmi különös, hülyültünk és elütöttük az időt, még házit is írtunk, szóval igazi kisangyalok voltunk :). A barátom is tudja, hogy milyen szigorúak velem a szüleim e téren, de a 4. napon már nem bírtuk tovább, egymásnak estünk. És megtörtént. Boldogat kijelenthetem, hogy az volt életem legjobb napja. Viszont a szüleim előre leszögezték, hogy ne merészeljem megtenni, mindenképpen várjak még pár évig, és kérjek hozzá engedélyt. Nekem még azt sem engedik, hogy csókolózzak, ha megtudnák, hogy már nem vagyok szűz... Azért hagytak itthon egyedül, mert bíztak bennem... De én úgy érzem nem bírtam volna tovább várni. Úgy döntöttem inkább nem mondom el, de emiatt bűntudatom van. Megbeszéltem ezt a barátommal, ő azt mondta, hogy ha tényleg ekkora a bűntudatom, akkor előbb utóbb mondjam el, biztos megértenek. De én nem tudom mit tegyek. Szerintetek?

2015. márc. 21. 13:37
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
18/l nemsokára, ő 19/f. 3 éve vagyunk együtt.
2015. márc. 21. 13:39
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A szüleidnek ilyen szinten nincs hozzá köze, h megtiltsák, esetleg megkérhetnek vagy elmondhatják a véleményüket. De amúgy ezek után én nem modnanám el és bűntudatom se lenne. Magánügyed. nem kell az orrukra kötni.
2015. márc. 21. 13:39
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idősen meg PLÁNE!

nehogy már büntödatod legyen. a saját életed saját tested. az h a szüleid maradiak és prűdek nem jelenti azt, h tönkre kell tenni a fiatalkorod...

2015. márc. 21. 13:40
 4/17 HarciCsiga ***** válasza:
94%
Figyelj nincs okod buntudatra 3om eve vagytok egyutt 18 eves vagy a legtobb lany 15 evesen 3om het-honap utan adjak be a derekukat buszkek lehetnek rad igy is a szuleid :)
2015. márc. 21. 13:48
 5/17 anonim ***** válasza:
93%

Hajjajj, pár évet vársz, aztán meg engedélyt kérsz tőlük a szexre? Mondjuk 20 évesen? Érdekes a szüleid elképzelése.

Nem tudom megmondani, elmondd-e nekik vagy sem, de az biztos, hogy egyszer ők is voltak fiatalok? Kérdezd meg tőlük, ők mennyit vártak az első alkalommal!

2015. márc. 21. 14:07
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen rendben van, hogy enyi idosen es ennyi ev utan megtortent :) En meg csodalkozom, hogy ennyit is tudtatok varni.

Buntudatod egyaltalan ne legyen, ez az elet rendje...mostmar tenyleg felnott vagy :)

Viszont a vedekezesrol ne feledkezzetek meg!!!!

2015. márc. 21. 14:13
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen már nem mondhatják meg, hogyan viselkedj!

Bár nem tudom, ilyen szülőknek hogyan tudod megmondani...

próbáld meg szép lassan.

2015. márc. 21. 14:16
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
A szuleid idiotak. Betegesek. Ne mondd el. Az a legegyszerubb. Ahogy tudsz, koltozz el toluk.
2015. márc. 21. 14:17
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Még nem vagyok 18, csak fél év múlva leszek. Lehet inkább nem mondom meg... Velük ilyesmit nem lehet megbeszélni :(.
2015. márc. 21. 15:38
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

semmi közük hozzá, az a te tested, a te életed, azt csinálsz, amit csak szeretnél! ha már összefeküdnél minden jött-menttel, akkor húzhatnák a szájukat, de te 'csak' a szüzességedet vesztetted el. én még majdnem 19 évesen szűz vagyok, mert engem meg nem enged az anyám, hogy fiúkkal randizzak/találkozzak. viszont már csak pár hónap és azzal fogok találkozni, akivel csak akarok. és nem fogok bűntudatot érezni, hogy jajj anyuci éppen nem tud arról, hogy egy fiúval randizok.

egyébként egyszer már elszöktem, hogy találkozzan egy fiúval, amiről ma sem tudnak még a szüleim, és egyáltalán nem érzem magam rosszul emiatt. én a gyerekeimet nem így fogom nevelni, az tuti, mert nem akarom, hogy rettegjenek tőlem ilyen téren.

2015. márc. 21. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!