Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy már nem vagyok szűz? Vagy ne mondjam el? Ők bíztak bennem.
Ennyi idősen meg PLÁNE!
nehogy már büntödatod legyen. a saját életed saját tested. az h a szüleid maradiak és prűdek nem jelenti azt, h tönkre kell tenni a fiatalkorod...
Hajjajj, pár évet vársz, aztán meg engedélyt kérsz tőlük a szexre? Mondjuk 20 évesen? Érdekes a szüleid elképzelése.
Nem tudom megmondani, elmondd-e nekik vagy sem, de az biztos, hogy egyszer ők is voltak fiatalok? Kérdezd meg tőlük, ők mennyit vártak az első alkalommal!
Szerintem teljesen rendben van, hogy enyi idosen es ennyi ev utan megtortent :) En meg csodalkozom, hogy ennyit is tudtatok varni.
Buntudatod egyaltalan ne legyen, ez az elet rendje...mostmar tenyleg felnott vagy :)
Viszont a vedekezesrol ne feledkezzetek meg!!!!
18 évesen már nem mondhatják meg, hogyan viselkedj!
Bár nem tudom, ilyen szülőknek hogyan tudod megmondani...
próbáld meg szép lassan.
semmi közük hozzá, az a te tested, a te életed, azt csinálsz, amit csak szeretnél! ha már összefeküdnél minden jött-menttel, akkor húzhatnák a szájukat, de te 'csak' a szüzességedet vesztetted el. én még majdnem 19 évesen szűz vagyok, mert engem meg nem enged az anyám, hogy fiúkkal randizzak/találkozzak. viszont már csak pár hónap és azzal fogok találkozni, akivel csak akarok. és nem fogok bűntudatot érezni, hogy jajj anyuci éppen nem tud arról, hogy egy fiúval randizok.
egyébként egyszer már elszöktem, hogy találkozzan egy fiúval, amiről ma sem tudnak még a szüleim, és egyáltalán nem érzem magam rosszul emiatt. én a gyerekeimet nem így fogom nevelni, az tuti, mert nem akarom, hogy rettegjenek tőlem ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!