Igaza van anyukámnak hogy nem akarja ezt nekem megvenni?
Már Szeptemberbe ezt a nyírd ki ezt a naplót kértem tőle
Aztán a novemberi szülinapomra aztán karácsonyra aztán újévi ajándéknak is ezt kértem tőle ma is kértem tőle hogy vegyük meg és erre a következő beszélgetés játszódot le:
anyukám:FIAM MÁR EZERSZER MEGMONDTAM ,HOGY NEM TŐRŐDJ BELE
én:Majd ha mondasz normális indokot ,hogy miért.
anyukám:AZÉRT MERT NEM FOGOK AZÉRT KIADNI PÉNZT ,HOGY TE TÖNKRETEGYED BÁRMI IS LEGYEN AZ!!!
én: DE EZ NEM EGY SAMSUNG S7 ÁRÁT TESZI KI BAZ....!
anyukám:AKKOR IS A PÉNZ AZ PÉNZ ÉS NEM DOBÁLOM KI ARRA HOGY TE TÖNKRETEGYÉL EGY KÖNYVET!!!! ÉS HA MÉGEGYSZER BAZ...ELSZ ÚGY POFONVÁGLAK ,HOGY KIREPÜLSZ AZ ABLAKON
hogy érjem el hogy megvegye nekem ezt a könyvet?
És mielőtt még valaki azt mondaná hogy azért nem veszi meg mert emelt hangnemen beszétem vele, nem ez volt az első
És nincs zsebpénzem és nem vagyok diákmunka korban mielőtt azt mondanátok ,hogy menjek diákmelózni
14./f
azta mindenit tuti a szobám 2/3-a kacat és mond csak mit adjak el? az ágyam melleti éjjeli szekrényt? (amit amúgy semmire se használok)
vagy a gépem? mert már nincsenek meg a kinőtt ruháim se mert elajándékoztuk és a gyerekkori játékaimat is
Érdekes szókapcsolatokat írnak le itt egyesek. "ingyen sem venném meg".. "nevetlen noname sapka" :D Bocs az offért.
A könyvet pedig fölösleges ilyen durván minősíteni, van, akinek tetszik, van, akinek nem. Kérdező, anyádnak mutasd meg a könyvet egy könyvesboltban, mert vélhetően csak felszínes ismeretei vannak róla. Ha akkor sem akarja megvenni, akkor ez van, 2300 ft-ot csak elő tudsz teremteni, ha akarsz, és máris megveheted magadnak. Abba nyugodtan b.zmegolhatsz aztán, anyádnak tényleg nem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!