Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek erről, hogy...

Mi a véleményetek erről, hogy az anyám ennyire beleszól a dolgaimba 20 évesen? Normális ez tőle?

Figyelt kérdés

Nagyon a fejemre van nőve, úgy viselkedik velem mint egy gyerekkel akinek utasításokat kell adni hogy helyesen cselekedjen, vagy mintha valami fogyatékos lennék aki nem tud megfontoltan, értelmesen gondolkodni.

Amikor elutazok valahova itthonról és hideg van, mindig mondja hogy vegyek fel vastag kabátot meg sálat, kesztyűt, mintha én nem tudnék magamtól rendesen felöltözni. Amikor meg rossz idő, esetleg nagyon hideg van (mint pl. ma), akkor meg kb. megtiltja hogy elmenjek itthonról valahova. Ilyenkor ha el akarok menni, akkor elmond mindenféle hülye nemnormális gyökérnek, és meg akarja tiltani. Azt gondolja hogy kint bóklászok órákat a hidegben, akár fázok akár nem, ha fázok nem vagyok képes bemenni meleg helyre, kb. mintha valami fogyatékos lennék aki nem képes ésszerű döntéseket hozni mit kell tennie.

Normális viselkedés ez az anyámtól 20 éves koromban?

2017. jan. 7. 09:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
26%
Ha nem otthon laknál, nem szólna bele. Ja, hogy nem vagy elég felnőtt ahhoz hogy eltartsd magad?
2017. jan. 7. 11:56
 12/12 babyboom567 ***** válasza:
100%

Férjezett, 40 éves nő vagyok,van 1 gyerekünk is, és anyám a mai napig ezt csinálná,ha hagynám.

Megoldások ami nálam müködnek:

1.másik városban lakunk,úgyhogy csak telefonon beszélünk de azt minden nap.

2.Meghallgatom amit mond,és nem reagálom túl,mert mikor leteszem a telefont,már nem fontos ugyanis felnőtt vagyok és úgy csinálom a dolgokat, ahogy én akarom.

3.ha orbitális hülyeséget mond,simán megmondom neki.

4.nem érdekel hogy mit gondol, ha másképp viselkedem ahogy ő jónak látja,és ezt is simán megmondom neki.

5. nem veszekszem vele,nem akarom meggyőzni, hogy nincs igaza

6.azért működnek ezek,mert tudom,hogy nem akar rosszat, csak neki mindig a gyereke leszek.

2017. jan. 7. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!