Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meghalt a bátyám mostoha...

Meghalt a bátyám mostoha anyámat gyűlölöm teljesen apám nyakára mászott?!

Figyelt kérdés

Három éve van együtt apám a mostohámmal.

Amíg nem volt az életünkbe minden rendben volt mióta velünk lakik folyamatosan ki akarja sajátítani apámat.Bátyám és én sem kedveltük mióta velünk él mindig össze ugrasztott minket apuval.Pár hónapja halt meg a bátyám azóta minden rosszabb lett nem bírom feldolgozni, hogy nincs többé velem.Mostohám még ezt is kihasználta meg próbálta kidobálni tesóm cuccait olyan indokkal hogy "könnyebb felejteni". Mikor ezt meg láttam mérgemben mondtam eltöröm a kezét ha még egyszer hozzá nyúl. Apa teljesen össze van zuhanva erre a nőre támaszkodik. Hiába mondom milyen az a nő annyi a válasz biztos csak a gyász miatt látom őt így.

Hogy tudnám rá venni apát,hogy lássa be milyen nővel élünk együtt? Legalább őt kapnám vissza

2017. jan. 6. 13:16
1 2
 11/12 anonim válasza:
31%
Mint mostohaanya írok Neked, aki egy 6 éves kisfiúval küzd nap mint nap, pontosan azért, mert Ő is úgy látja, mint Te: rámásztam az apukája nyakára.Emiatt gyűlöl engem és ott tesz keresztbe, ahol csak tud. Minden tiszteletem a Te mostohaanyukádnak, aki még nem küldött el a jó francba a stílusod miatt. Nem támadni akarlak, de ha ilyen élethelyzetbe kerültél, ami nagyon nagyon sajnálatos(részvétem!), akkor bizony a 18 éved ellenére is biztos vagyok benne, hogy sokkal nagyobb felelősséggel gondolkodsz, mint a kortársaid. Ebben a tudatban írom Neked azt: az a Nő szereti apádat! Annak a nőnek ugyanúgy egy hihetetlen nagy változást hozott az életébe, hogy a szerelem mellé kapott két gyermeket is. Ez az, amire nem lehet felkészülni, nem lehet előre gondolkodni. Ő is hibázhat. Ő is emberből van. És igen! Tolerálni kell, ahogy MINDEN társas kapcsolatnak ez az alapja! Azt hiszem elég érett vagy ahoz, hogy a vizes lepedőt ne Őrá akard ráhúzni, aki nem tehet semmiről. Szar a helyzeted. Értem. Anyugád, most a tesód... Borzasztó nehéz lehet. Nem többet , de talán 10 percre rakd félre az eddigi sérelmeidet és LÁSD MEG ŐT! A mostohát, akinek ugyanúgy marhára nehéz lehet Veled. Ha az én mostohám nem 6 éves lenne, ugyan ezeket elmondanám Neki, ugyanis rohadtul fáj minden nap gyülölködés és gyilkos tekintetek között létezni....
2017. jan. 11. 14:00
 12/12 anonim ***** válasza:
57%
Felnőtt középkorú férfiak és nőknek fontosabb a p.na meg a fsz mint a saját gyerekeik. Szégyellhetnék magukat. Keresztény demokráciàban élünk, és akkor úgy viselkednek sokan mint az állatok.
2019. dec. 8. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!