Nem szeret a Kisfiam. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Nagy szeretetben vártuk a kisfiúnkat. Csodás terhesség volt,könnyű szüléssel. A kórházban folyton velem volt, semmi gond nem adódott. 8 hónapos a kisfiúnk.Együtt élünk édesanyámmal,aki imádja az unokáját. Mivel közös a lakás, szinte minden nap látják egymást. Természetesen én vagyok az,aki folyton vele van, kicsit talán el is kényeztettem. Viszont az utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy ha el kell mennem valahová és anyukám vigyáz a kisfiamra,mikor hazaérek (amit alig várok) szinte rám sem néz,észre sem vesz. Sehogy sem reagál a jelenlétemre. Ami miatt egyre többször sírok. Anyukámra mosolyog,kacag....én pedig csak úgy vagyok neki. Nem tudom mi miatt nem szeret,pedig semmi rosszat nem tettem ellene. Ő a mindenem,de megszakad a szívem,hogy jobban szereti a nagyanyját mint engem. Mit ronthattam el? Fog egyáltalán valaha rám is úgy nézni mint a nagyanyjára? Előre is kérem a kötekedő,rosszindulatú válaszolókat,hogy inkább ne is pazarolják az idejüket rám..Gyerekes a téma,tisztában vagyok vele, de engem nagyon bánt.2017. jan. 2. 15:35
11/15 anonim válasza:
szóval első baba? Akkor csak túlaggódod a dolgokat, mint az első gyerekes anyukák legtöbbször :) A lényeg: Ne aggódj, mert a picidnél ez nem arról szól hogy nem szeret. Egyszerűen csak felfedezi hogy anyun kívül mások is érdekesek, és most jobban leköti az újdonság, a felfedezés, de nincs ezzel semmi baj. Sok babánál megvan ez a korszak. Ez csak attól van hogy biztos háttér vagy a számára, ezért is mer bátran felfedezni új dolgokat meg élményeket.
12/15 anonim válasza:
Add be állami gondozásba. A büdös kölyök, ott majd megtanulja!
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos választ. Az utolsó hozzászólónak pedig külön köszönet: ilyen válasz olvasása után mindig rájövök arra,mennyi troll is él ebben az országban és hogy az én apró,bagatell problém semmi ahhoz képest, amit te érezhetsz akkor, mikor ilyeneket írsz.
2017. jan. 2. 17:08
14/15 anonim válasza:
Persze, hogy szeret.
És akkor is szeretni fog, mikor majd azt kiabálja neked, hogy "utállak anya, gonosz vagy". Készülj fel előre, hogy kedvesen, de határozottan tudd válaszolni "látom, hogy nagyon haragszol, de sajnos akkor sem eheted meg a Túrórudit ebéd előtt/nem egyensúlyozhatsz az ablakpárkányon a 10.-en/ nem nézheted meg a Thriller killer 3-at, stb.
És akkor is szeretni fog, ha napokra másra kell hagynod (mondjuk kórházba kerülsz), és utána rád se akar nézni, sírni kezd, ha ölbe veszed... Pont azért csinálja, mert nagyon szeret, és a kényszerű "elhagyás" is rettenetesen megviseli. Sose tapasztaljátok meg!
15/15 anonim válasza:
Majd ha jön a szeparációs szorongás, visszasírod ezt az időszakot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!