Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális? Ilyen másoknál...

Tungli kérdése:

Ez normális? Ilyen másoknál is van?

Figyelt kérdés
Nem rég történt, hogy a szüleim hazajöttek a munkából és el szerettek volna menni vásárolni egy másik városba. Viszont a húgom a játszótéren volt és nem vitt se telefont, se kulcsot. Tíz percig keresték aztán feladták és elmentünk. Konkrétan elmentünk úgy, hogy nem tudtuk hol van a húgom. Aztán kiderült, hogy mivel minket nem talált otthon anya egyik barátnőjéhez ment. Felmerült bennem az a kérdés, hogy mi lett volna ha anyám barátnője nincs otthon?

2017. jan. 1. 22:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként #9 én közel laktam ovihoz allig 2 utcára arrébb és akkoriban mindig volt otthon valaki és azt a nagyon hosszú 200métert haza sétáltam. Megvolt mondva ovonőnek hogy ekkor és ekkor engedjen el ha bármi miatt nem lett volna otthon senki akkor meg hívták h ne. Attól hogy valaki gyerek tud egyedül sétálni és lélegezni bármilyen hihetetlen.
2017. jan. 2. 01:07
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát de ja azért a kérdező nem írta mennyi idős a szóban forgó lány, mert kicsit sem mindegy h 9 vagy 17 éves..
2017. jan. 2. 01:19
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Kerdezo vagyok, nem tudok belepni a masikkal. Amugy 18 eves a hugom.
2017. jan. 2. 10:45
 14/19 anonim ***** válasza:
93%

hát, öööö, egy 18 éves lány esetében azért ez nem olyan borzasztó dolog, mert ha 8 éves lenne, akkor nyilván gáz, de egy gyakorlatilag felnőtt ember esetében nem lenne emiatt álmatlan éjszakám...

off: mit csinált a játszótéren 18 évesen?

2017. jan. 2. 11:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Figyi, volt annyi esze a kislánynak hogy elmegy valaki ismerőshöz, nem pedig a bezárt ajtó előtt bőgött. Ez szerintem pozitív dolog, nem kell ilyen szempontból félteni. Baj meg felnőtt férfiakkal is megtörténhet...
2017. jan. 2. 16:18
 16/19 anonim ***** válasza:

18 éves? Inkább az a nem normális, hogy ezt megkérdezed. Azt hittem valami 6 évesről van szó. 18 éves, jogilag felnőtt. Mi lett volna ha a barátnőd anyja nincs otthon? Semmi. Leül egy plázában vagy egy meikben vagy egy kávézóban, vagy egy haverjánál. 18 évesen sokan már kollégisták.

Mondjuk ott bűzlik a sztori, hogy játszótér és anyád barátnője. 18 évesen azért már max gyerek kísérőjeként megy az ember, és általában nem az anyja barátnője az első hely ahova menne. Úgyhogy ha ez igaz, akkor nagyon gyerekes lehet a húgod.

2017. jan. 2. 16:34
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A húgom kilenc éves és igen dolgoztak a szüleim mikor leengedtem mert nem hittem, hogy öt perccel később azzal toppannak majd be, hogy menjünk el vásárolni.
2017. jan. 3. 12:42
 18/19 A kérdező kommentje:
És azt is nagyon köszönöm, hogy valakinek az volt a legnagyobb szórakozása, hogy nekem adja ki magát...
2017. jan. 3. 12:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Anyádtól elvenni gyereket, méhét kidobni a francba, ne szaporodhasson az ilyen!
2017. jan. 4. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!